DICE heeft geleerd van Battlefield 2042 beta

News
vrijdag, 22 oktober 2021 om 13:30
battlefield 2042 battlefield 6 2f1623244005
Onlangs heeft er een open beta plaatsgevonden voor de nieuwe Battlefield 2042 game. DICE, de ontwikkelaar van de game, heeft nu een blogpost naar buiten gebracht waarin staat wat de ontwikkelaar nu geleerd heeft van de bèta en de feedback van spelers.
DICE is op haar blog met een lijst gekomen van aanpassingen die worden gedaan naar aanleiding van de beta. Zo zullen er meer tanks zitten in Orbital en bewegingen en animaties worden verbeterd.
De ontwikkelaar zegt ook dat er nog veel meer naar de game komt en in de beta echt nog niet alles te zien is geweest. DICE weet nu hoe de game werkt wanneer het beschikbaar is voor een groter publiek, zo komen problemen met de game sneller naar voren. De feedback die de game van fans krijgt online is ook erg belangrijk voor DICE en de ontwikkelaar speelt daar op in.
Zo is er een opmerking gemaakt over de controls. Er was namelijk eerder een afbeelding verschenen van hoe de controls zouden zijn ingesteld, waar spelers niet blij mee waren. DICE zegt dat er aanpassingen zijn gedaan aan de controls en er ook betere uitleg komt hoe je zelf de controls naar wens kan instellen.

Vijf nieuwe operators getoond

In de blog werden ook de vijf laatste operators getoond. Dit gebeurde door middel van een video. De game krijgt namelijk tien verschillende operators. Vier van deze operators kon je zelf al spelen tijdens de beta.
Fans vinden dat de operators die in de beta te zien waren teveel op elkaar lijken. Hierdoor zou het niet meer speciaal zijn om als een bepaalde operator te spelen.
DICE hoopt dat de vijf andere operators wel verschillend genoeg zijn. Alle tien de operators zullen beschikbaar worden wanneer de game echt uitkomt.