Cyborg acteur wil excuses van Warner Bros. na Justice League schandaal

News
dinsdag, 17 augustus 2021 om 16:30
justice leaguef1620826627
Ray Fisher, de acteur die de rol van Cyborg vertolkt in Justice League, twijfelt om weer in de schoenen van het personage te stappen. Fisher wil in ieder geval eerst excuses van Warner Bros. krijgen na een schandaal op de set van Justice League.
Hoewel een grote rol in Justice League een enorme kans was voor Ray Fisher om door te breken, heeft het project een hele zure nasmaak gekregen voor de acteur. Fisher weet dan ook niet zeker of hij nog wel naar een DC-film wil terugkeren om de rol van Cyborg opnieuw te spelen.
Dat heeft de acteur verteld tijdens een Q&A panel op MEGACON afgelopen weekend, dat werd gedeeld op het kanaal van Geek Culture Congress. Fisher kreeg een vraag van een fan of hij Cyborg nog wel wil spelen, wat volgens de acteur een lastige kwestie is. Voordat hij het ooit zal overwegen, wil Fisher eerst officiële excuses zien van Warner Bros.

Vijandige werkomgeving op de Justice League set

De ruzie tussen Ray Fisher en Warner Bros. is begonnen op de set van Justice League, toen Zack Snyder van het project was afgestapt en Joss Whedon was ingehuurd om reshoots te schieten. Volgens Fisher heerste er een ‘toxic en vijandige werkomgeving op de filmset’ onder Whedon.
Om daar verandering in te brengen, is Fisher naar de leidinggevenden van de regisseur gestapt. Dat werd niet gewaardeerd, want de acteur kreeg de wind van voren en werd door Walter Hamada, de grote baas van DC Films, onder druk gezet om te stoppen met zijn kritiek. Een onafhankelijk onderzoek stelde Fisher later in het gelijk.
In de uiteindelijke bioscoopversie van Justice League is de rol van Cyborg bijna uit de film geknipt. Toen eerder dit jaar de Zack Snyder-versie van de film verscheen, waarbij de reshoots werden genegeerd en het originele script werd gebruikt, was de rol van Fisher veel groter in het verhaal.

Populair Nieuws