Call of Duty Modern Warfare 3 krijgt grootste Zombies-modus tot nu toe

News
woensdag, 20 september 2023 om 11:30
call of duty modern warfare 3 zombiesf1695201916
De zombies keren weer terug naar Call of Duty in Modern Warfare 3. Activision heeft de modus nu officieel aangekondigd en meteen nieuwe informatie onthuld.
De Zombies-modus is ondertussen een begrip geworden in de Call of Duty-franchise, maar de modus is nooit verschenen voor de Modern Warfare-serie. Daar komt met Call of Duty Modern Warfare 3 verandering in. In een blogpost van Activision is de modus officieel aangekondigd voor de aankomende game.
Zombies is ontwikkeld door Black Ops-ontwikkelaar Treyarch in samenwerking met Sledgehammer Games. Er zit ook een verhaal achter, met de ontdekking van een dodelijk flesje door een bekend gezicht uit de campaign: Viktor Zakhaev, de wapenhandelaar en vijand van Task Force 141. Het verhaal wordt duidelijk gemaakt in een trailer voor de Zombies-modus.

Meer zombies dan ooit tevoren

De Zombies-modus zal meteen speelbaar zijn in Modern Warfare 3 en Treyarch en Sledgehammer hebben core features van Zombies gecombineerd met ‘de beste Modern Warfare map features en systemen’.
Volgens Activision moeten spelers het opnemen tegen meer zombies dan ooit tevoren. En niet alleen ondoden, want er zullen ook levende soldaten zijn van de PMC die door Zakhaev is ingehuurd.
Call of Duty Modern Warfare 3 komt op 10 november uit voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC.