‘Call of Duty Modern Warfare 3 bèta begint op deze datum’

News
maandag, 21 augustus 2023 om 10:00
modern warfare 3f1691481546
De nieuwe Call of Duty is eindelijk onthuld. Het duurt nog een tijdje voor hij uit is, maar je kunt hem eerder al spelen dankzij een bèta. De datum van de bèta lijkt nu bekend.
Call of Duty Modern Warfare 3 verschijnt op 10 november, maar als je groot fan bent, kun je al eerder aan de slag. Wie een pre-order plaatst voor de game kan namelijk de campaign vroeger spelen en meedoen aan bèta-weekenden. De datum van de eerste bèta lijkt nu gelekt.
Een Twitter-gebruiker heeft namelijk een foto gedeeld van een intern document voor medewerkers van de Britse game-winkel GAME. Daarop staan een aantal belangrijke data te zien rondom Modern Warfare 3. Er is bijvoorbeeld te lezen dat klanten een bèta-code moeten krijgen voordat de bèta begint op 6 oktober.
Het is moeilijk te zeggen of het document echt is. Wie toevallig weet hoe documenten van GAME eruitzien, kan zelf iets in elkaar draaien om fans voor de gek te houden. Wel komt 6 oktober voor de eerste bèta overeen met data die eerder zijn gelekt door Insider-Gaming. Die site meldde ook de juiste releasedatum voordat die officieel bekend was.

Modern Warfare 3 bèta komt eerst naar PS4, PS5

De datum van 6 oktober voor dat eerste bètaweekend is volgens het document trouwens alleen voor PlayStation. Dat is geen grote verrassing, want het lekte al eerder uit dat spelers op PS4 en PS5 eerder aan de slag kunnen met de game, zoals de laatste jaren gebruikelijk is geweest. Het tweede bètaweekend voor alle platforms is waarschijnlijk een week later.

Populair Nieuws