Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 seizoen 2 is nu gelanceerd

News
donderdag, 16 februari 2023 om 13:30
call of duty modern warfare 2 soldierf1664436468
Spelers hebben er langer dan de bedoeling was op moeten wachten, maar het is eindelijk zover: seizoen 2 voor Call of Duty Modern Warfare 2 en Call of Duty Warzone 2.0 is gelanceerd!
Spelers van de nieuwste Call of Duty games kunnen vanaf nu met een berg aan nieuwe content aan de slag. Activision heeft namelijk de seizoen 2 update gelanceerd voor Call of Duty Modern Warfare 2 en Call of Duty Warzone 2.0. Eigenlijk stond de update gepland voor de eerste dag van februari, maar die datum is dus met een korte tijd uitgesteld.
Voor Call of Duty Modern Warfare 2 zijn een hoop nieuwe modi ineens beschikbaar. Zo kunnen spelers hun vaardigheden tonen in Ranked Play, waarbij je ook nog eens unieke beloningen kan vrijspelen. De modus is gemaakt in samenwerking met Treyarch en de Call of Duty League, wat betekent dat je CDL-approved regels kan verwachten.
Daarnaast kan je ook aan de slag met de terugkerende modi Infected, Gun Game en Grind. Drop Zone, One in the Chamber en All or Nothing komen later dit seizoen naar Modern Warfare 2. Voor nieuwe slagvelden worden er twee Core Maps en twee Battle Maps aan de populaire shooter toegevoegd.

Terugkeer van oude bekende in Warzone 2.0

Ondertussen krijgen spelers van Call of Duty Warzone 2.0 ook een hoop nieuwe opties om mee te stoeien. Zo keert de Resurgence Mode terug naar de Battle Royale game. In die modus is het tempo veel hoger en hebben spelers de mogelijkheid om terug te keren naar het slagveld, mits één van hun teamgenoten nog in leven is. Voor de ‘nieuwe’ modus wordt ook direct een gloednieuwe map geïntroduceerd.
Naast de terugkeer van de Resurgence Mode kunnen spelers naar nog veel meer nieuwe dingen uitkijken. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe contract, nieuwe public events, nieuwe bazen en nog veel meer.

Populair Nieuws