Apple komt met krachtigste iPad Air ooit

News
woensdag, 09 maart 2022 om 15:30
Elk jaar weer kunnen we van Apple een aantal mooie nieuwe producten verwachten. Naast nieuwe telefoons en computers, is het ook weer tijd voor een nieuwe iPad die op de markt wordt gebracht.
Het is geen verassing dat Apple elk jaar weer nieuwe producten op de markt brengt. Als één van de grootste partijen als het gaat om telefoons en technologie zijn we vaak niet eens meer verrast wanneer er een nieuwe iPhone wordt aangekondigd. Elk jaar wordt er weer nieuwe technologie geïntroduceerd in de hoop het publiek wild te maken. Onlangs was het weer zo ver en is er een aantal interessante producten geïntroduceerd, waaronder de iPad Air.
De iPad Air is een naam die veel Apple-gebruikers al kennen, maar toch zal de naam iPad Air opnieuw hervonden worden met de nieuwste toevoeging aan het arsenaal van Apple.

De krachtigste iPad Air

De nieuwste iPad Air is uitgerust met een aantal bijzondere snufjes, zo heeft de iPad Air een baanbrekende M1-chip. De chip geeft zelfs de zwaarste apps en workflows op de iPad Air een boost en je batterij hoeft er niet onder te lijden. De iPad Air is namelijk erg zuinig. De batterij zou gewoon de hele dag mee moeten gaan. Vergeleken met de vorige iPad Air is de 8-core CPU ook 60% sneller en levert de iPad Air 2x snellere grafische prestaties.

Een tablet voor iedereen

Wat de iPad Air behalve al zijn nieuwe functies zo bijzonder maakt is de veelzijdigheid van de nieuwe tablet. Van een hardwerkende student die notities wil maken tot een content creator die overal opnames wilt maken, iedreen kan bij de iPad Air terecht. De veelzijdigheid van de tablet is terug te vinden in alle nieuwe toevoegingen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een nieuwe camera met daarin een middelpunt. Dat betekent dat de camera automatisch in en uitzoomt wanneer er mensen in beeld komen. Zo wordt het bijwonen van een meeting nog makkelijker.
De nieuwste iPad Air is vanaf 11 maart te bestellen en zal vanaf 18 maart in de winkels liggen. De prijzen verschillen natuurlijk per model, maar het standaardmodel zal vanaf 698,50 beschikbaar zijn.