Wat vind jij van het Zelda NX gerucht? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 27 februari 2016 om 15:00
xgn google image
Over The Division bèta liepen de meningen uiteen en de XGN Doe Mee hoopt dat dit ook het geval is deze week. Een gerucht over Zelda, daar kunnen de meningen ook flink over uiteenlopen. Welkom bij een nieuwe XGN Doe Mee!
De laatste keer stond de bèta van The Division in het middelpunt en hoe jullie daar tegenaan keken. De Doe Mee kreeg tal van reacties binnen, met voor- en tegenstanders. Kennelijk is The Division een game waar je wel echt iets mee moet hebben, aldus jullie reacties. Wij wachten nog even af tot de review komt, maar voor nu geven wij het woord aan een voorstander:
Zoals de Doe Mee al meldde, waren er niet alleen voorstanders, maar ook tegenstanders. Over de Darkzone zijn sommigen het redelijk oneens, wat mooie taferelen oplevert. Want je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, als je maar naar elkaars argumenten luistert. Of Ubisoft nog enkele elementen gaat aanpassen aan The Division, is nog maar de vraag. De game ligt over twee weken in de winkels.
Goed, genoeg daarover. De Doe Mee is voorbereidend en kan vanwege werkperikelen niet op zaterdags worden gecomposeerd, maar vandaag is dat anders. Daarom, vers van de pers, het gerucht van deze zaterdag: de nieuwe Legend of Zelda game, getiteld Zelda Wii U, zou tegelijkertijd op Nintendo's allernieuwste paradepaardje verschijnen: de NX. Wij vragen dan ook:

Wat vind jij van het Zelda NX gerucht?

De XGN Doe Mee zegt er wel tegelijkertijd bij: het is een gerucht! Desalniettemin zijn wij benieuwd naar jullie mening. Moet Nintendo de game tegelijkertijd op twee platformen uitbrengen, wat ongeveer ook gebeurde bij The Legend of Zelda: Twilight Princess, of is dit iets waarvan je mag hopen dat het een gerucht is? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week weer. Fijn weekend gewenst!