WIN - Batman v Superman Blu-ray prijsvraag

Article
vrijdag, 05 augustus 2016 om 11:49
xgn google image
Vanaf vandaag is Batman v Superman: Dawn Of Justice op Blu-ray en DVD verkrijgbaar. Om dat te vieren mogen wij een aantal exemplaren op Blu-ray weggeven! Lees hieronder snel hoe je mee kan doen aan deze Batman v Superman Blu-ray prijsvraag.
Bezorgd om de ongecontroleerde acties van een bijna tot God verheven superheld, neemt Gotham City’s eigen krachtige vigilante het op tegen de meest gerespecteerde, hedendaagse redder van Metropolis. Ondertussen worstelt de wereld met de vraag welke held het werkelijk nodig heeft. En terwijl Batman en Superman tegen elkaar strijden, verschijnt er al snel een nieuwe bedreiging die de mensheid in groter gevaar zal brengen dan ooit tevoren...
Batman v Superman: Dawn Of Justice was eerder dit jaar in de bioscopen te zien en is vanaf nu ook thuis te bekijken op DVD en Blu-ray. De personages worden vertegenwoordigd door een sterrencast bestaande uit onder andere Ben Affleck, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Henry Cavill, Laurence Fishburne en Gal Gadot.
batman v superman blu-ray

Batman v Superman Blu-ray prijsvraag

Wij mogen 3x de film Batman v Superman: Dawn Of Justice op Blu-ray weggeven! Wil jij kansmaken op deze toffe prijs, doe dan mee aan onze Batman v Superman Blu-ray prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie zou volgens jou winnen in een gevecht tussen Batman en Superman en waarom?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!

Populair Nieuws