Welke Avengers missen wij? De redactie antwoord

Article
woensdag, 22 april 2015 om 17:00
xgn google image
The Avengers draait vanaf vandaag in de bioscoop. Met ruim 50 Avengers die het Marvel universum beschermen in de stripboeken is het onvermijdelijk dat er een selectie gemaakt moest worden voor het witte doek. Hoog tijd om de XGN redactie eens te vragen welke held het team mag versterken met de vraag: "welke avengers missen wij?"

Pedro

Jammer genoeg ben ik nooit echt into de Marvel stripboeken geweest, dus ik heb weinig verstand van de superhelden waar nog geen film van is gemaakt. Toch vond ik Hank "Beast" McCoy altijd een bruut personage in de X-Men films, juist omdat het in scherp contrast staat met het minderwaardigheidscomplex wat hij met zich meedraagt.
De blauwe vacht, klauwen en pure kracht zijn cool genoeg, maar ook z'n achtergrond als kunstliefhebber en wetenschapper maakt hem interessant. Ergens is het wel een rip-off van Hulk, een soort Hulk Light. Misschien zou het z'n hulpje of juist mentor kunnen worden in een eventuele nieuwe Avengers film, hoewel hij eerder al in de stripboeken heeft bijgedragen aan de activiteiten van The Avengers dus het zou niet zo'n gek idee zijn.
The Avengers Spiderman Welke Avengers missen

Vikthor

Spiderman past naar mijn mening goed in het team en is echt een tof personage. Spiderman zal echt tot zijn recht komen in de gevechten is ook weer heel anders dan de andere Avengers. Spidey is snel, sterk en erg stoer. Daarnaast houdt iedereen van Spider-Man toch?

Ramon

Ik ben erg benieuwd of er ooit een film gaat komen over The Wasp. Daarnaast kan zij een leuke toevoeging zijn in het team naast Black Widow. Naast haar skills op het gebied van vliegen en veranderen van formaat zal het dus extra opwindend... uhm... spannend zijn om een bepaalde vrouwelijke strijd binnen het team te krijgen tussen de twee dames. Venijnige dame is het eigenlijk.
Nu we het over snelheid en vliegen hebben komt de naam Quicksilver ook in me op. Zijn boven menselijke snelheid zorgt ervoor dat hij voor kleine periodes kan vliegen en daarnaast ben ik benieuwd hoe hij de tegenstanders helemaal gek kan maken. Quicksilver lijkt mij een interessant personage en een goede toevoeging aan het team. Ik ben benieuwd hoe hij het in de nieuwe film gaat doen als bad guy!
The Avengers Dion Welke Avengers missen

Dion

Het eerste wat ik wil zeggen is dat Captain America gewoon echt een baas is. Deze man is gewoon de shit. elke keer weer als ik de ronde prullenbak deksel op de redactie op pak, heb ik het gevoel dat ik even Captain XGN ben.
Maar ik zou zowel Mockingbird als ANT-MAN wel als toevoeging in het team willen zien. Mockingbird brengt natuurlijk een beetje vrouwelijk schoon. Daarnaast ben ik erg benieuwd wat een kleine rakker als ANT-MAN voor hilarische momenten gaat opleveren naast de Hulk.

Daniel

Hulk's krachten zijn onmeetbaar en zijn woede-aanvallen onhandelbaar. Hercules zou misschien kunnen zorgen voor een ware tegenpool en voor interessante conflicten binnen het Avengers team. Acteur Dwayne "The Rock" Johnson heeft in 2014 de rol gespeeld van Hercules in de gelijknamige film. Hoe vet zou het zijn om deze krachtpatsers tegenover elkaar of als broeders zij aan zij te zien staan!
The Avengers Moonknight Welke Avengers missen

Calvin

Hoewel ik Moon-Knight ontzettend slechte kont (lees: bad ass) vind, is de logische keuze natuurlijk Spider-Man. Kom op, het hoofdkwartier van The Avengers is nota bene in New York! Is Peter Parker te druk met leren voor toetsen ofzo?
We weten allemaal dat het natuurlijk komt omdat de filmrechten van Spidey niet van Disney zijn, maar dat is nu opgelost. Daarom kunnen we hem later alsnog verwelkomen. Maar hoe tof zou het zijn als in The Avengers: Age of Ultron onze favoriete spinnenman al uit het niks kwam opdagen om een handje te helpen?

Populair Nieuws