Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 02 juli 2017 om 10:20
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Theo

Gekocht: RPG Maker Fes
Uitgespeeld: -
Deze week was het stress om een Mini SNES. Wat is dat ding moeilijk te krijgen zeg! Het hele land wordt gek nu de console aangekondigd is. En ik ook. Maar intussen werd er ook gegamed door ondergetekende.
Ik ben namelijk aan de slag gegaan met RPG Maker Fes op de 3DS. De game laat je relatief eenvoudig je eigen 16-bit avontuur maken. Er gaat wel heel snel heel veel tijd in zitten als je aan het knutselen bent, dat kan ik je vertellen. De bouwer heeft veel toffe features maar ook wat minpuntjes. Lees er alles over in de RPG Maker Fes review!
rpg maker fes gekocht

Rick

Afgelopen week heb ik mijn eerste avontuur op Talos I voltooid en dat beviel mij zeer goed. Vooral het einde van Prey deed mij denken aan BioShock, en daar word ik erg blij van. Het zal dan ook niet lang duren voordat ik aan een nieuwe playthrough begin.
Daarnaast heb ik ook nog Mortal Kombat X aangeschaft voor de frustratieverlichting en ga ik nog aan de slag met Telltale's Guardians of the Galaxy en de RPG Aerea. In de tussentijd ben ik nog bezig met de laatste shrines in Breath of the Wild (nog 'maar' 30 te gaan) en probeer ik al langere tijd Nier: Automata te krijgen, maar die is bijna onmogelijk te krijgen voor de PlayStation 4. Drukke weken dus.
prey uitgespeeld

Laura

Gekocht: -
Uitgespeeld: Tekken 7
Als jong gamertje heb ik een hele hoop tijd gestopt in het spelen van Tekken 3 op de PlayStation. Die game heeft destijds echt enorm veel overuren gedraaid, maar eigenlijk zijn daarna een hoop Tekken releases een beetje aan me voorbij gegaan. Tot nu dan, want deze week heb ik de Story modus van Tekken 7 uitgespeeld, waar ik me prima mee heb vermaakt.
Alleen jammer dat deze verhalende modus (ook inclusief de losse Character Episodes) nog wel erg kort was; er had zeker meer in gezeten. Maar gelukkig heeft de game daarnaast ook nog een hoop te bieden in de losse gevechten, de toffe Treasure Battles (ik moet en zal dat regenboogkleurige haar vrijspelen voor al m'n favoriete personages), het co-op vertier en natuurlijk de online modi. Genoeg te beleven dus!
tekken 7 uitgespeeld

Populair Nieuws