De top 5 beste FIFA 16 middenvelders - Sterk op het middenveld

Article
zondag, 20 september 2015 om 12:19
xgn google image
Met nog een paar dagen te gaan tot de lancering van FIFA 16 ben je natuurlijk benieuwd naar welke spelers eigenlijk het beste op het middenveld zijn. De 5 beste FIFA 16 middenvelders zijn al speelbaar in de FIFA 16 demo. Dus start je console op en test de skills van een van de volgende spelers!
Joahn Cruijf zei ooit eens:
En met dat gezegde kunnen we begrijpen dat middenvelders op sommige speelmomenten van belang zijn. Want zonder sterke spelers op het middenveld kan je geen afspeelmogelijkheden creëren en dus ook geen aanval opbouwen. Maar welke spelers zijn nou eigenlijk het sterkst op het middenveld? Wij zochten het voor jullie uit in deze 5 beste FIFA 16 middenvelders special.
top 5 beste FIFA 16 middenvelders

5. Toni Kroos

Toni Kroos is de Duitse voetballer die bij voorkeur als centrale middenvelder speelt bij Real Madrid CF in Spanje. Hij tekende in juli 2014 een zesjarig contract bij de club en was toen nog maar 24 jaar oud. Inmiddels is de jonge speler alweer 25 jaar oud en is hij beter geworden dan vorig jaar. In FIFA 16 heeft Toni Kroos namelijk een algemene rating van 87 en is met twee punten (+2 Overal) gestegen ten opzichte van vorig jaar.
78246

4. James Rodríguez

Op plek vier van de top 5 beste FIFA 16 middenvelders staat de jonge James Rodríguez. Eerlijk is eerlijk, de Colombiaanse voetballer speelt soms als rechtsbuiten, maar wordt wel gezien als aanvallende middenvelder. Momenteel speelt hij samen met Toni Kroos en Cristiano Ronaldo bij Real Madrid CF en was hij topscorer van het WK met zes doelpunten.
De jonge middenvelder is met één punt (+1 Overal) gestegen ten opzichte van vorig jaar en heeft nu een algemene rating van 87.
78247

3. Andrés Iniesta

Andrés Iniesta is naast Lionel Messi het gezicht (bBijnaam: Het Bleekgezicht) van FC Barcelona. Van jongs af aan speelt de aanvallende middenvelder namelijk al bij FC Barcelona en dat wordt dan ook beloond met het dragen van de aanvoerdersband.
Als directe concurrent van de nummers 4 en 5 van de top 5 beste FIFA 16 middenvelders lijst moet Iniesta de eer hoog houden. Dat doet hij dan ook met een indrukwekkende algemene rating van 88, dat is één punt(+1 Overal) hoger dan in FIFA 15.
78248

2. David Silva

David Silva is al sinds 2010 speelbaar bij Manchester City als aanvallende middenvelder en speelt daarnaast ook de interland wedstrijden voor Spanje. Voorheen speelde hij bij Valencia en Celta de Vigo, maar hij lijkt nu zijn plek gevonden te hebben bij Manchester City. Dat wordt ook beloond want in FIFA 16 is David Silva een van de beste FIFA 16 middenvelders. Hij stijgt met één punt(+1 Overal) ten opzichte van vorig jaar en heeft nu een algemene rating van 88.
78249

1. Eden Hazard

Eden Hazard staat op de zesde plek van de algemene top 50 FIFA spelers lijst en op plek nummer één in de top 5 beste FIFA 16 middenvelders lijst. De pas 24-jarige jonge Belgische voetballer heeft de voorkeur als aanvallende middenvelder en verruilde in juli 2012 Lille OSC voor Chelsea waar hij dit jaar zijn contract verlengde tot 2020.
In 2013 won hij samen met Chelsea de Europa League en dit jaar ontving hij de PFA Players'Player of the Year en FWA Footballer of the Year. In FIFA 16 stijgt de aanvallende middenvelder van 88 naar 89(+1 Overal) en is hij de beste FIFA 16 middenvelder die je maar kan vinden!
FIFA 16 komt op 24 september uit voor de Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 en de PC.

Populair Nieuws