Twee toffe Bandai Namco games om in de gaten te houden!

Article
zaterdag, 04 juli 2015 om 13:37
xgn google image
Bandai Namco moet je de komende tijd zeker in de gaten houden met titels als F1 2015, Dragonball Z, Dark Souls 3 en nog veel meer. Wij hebben het overzicht voor je duidelijker gemaakt en twee toffe Bandai Namco games geselecteerd die jij misschien wel niet wil missen.

2. F1 2015

Het formule 1 seizoen van 2015 is in volle gang en Nederlands trots Max Verstappen zet ons kleine kikkerlandje weer wereldwijd op de kaart in de formule 1 wereld. In F1 2015 kun je deze trots dan ook zelf beleven door in een formule 1 wagen te stappen,
F1 2015 belooft nog realistischer te worden dan ooit te voren. De game is uitgerust met een nieuwe game engine om de ervaring van het spel naar een nieuw niveau te tillen. In F1 2015 kun je het wereldkampioenschap formule 1 met je eigen console ervaren. Zo kun je bijvoorbeeld als Sebastian Vettel timmeren aan de weg en jezelf ontwikkelen tot een echte kampioen.
F1 2015 heeft wel wat vertraging opgelopen tijdens de pits-stop want het spel stond oorspronkelijk gepland voor 12 juni. F1 2015 zal nu vanaf 10 juli verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt F1 2015 nu alvast pre-orderen zodat jij het spel als één van de eersten in huis hebt.
74927

1. Dark Souls 3

Microsoft kondigde Dark Souls 3 aan tijdens de E3 van dit jaar en je kon er op het belangrijkste game evenement van het jaar dan ook niet omheen. Na vele geruchten en gelekte details is Dark Souls 3 een feit. Deze week werd bekend dat Bandai Namco al twee jaar werkt aan Dark Souls 3. Best knap dus dat het vervolg lange tijd stil is gebleven.
Tijdens de E3 persconferentie werd ook een trailer getoond en hieruit kan geconcludeerd worden dat Dark Souls 3 donker, duister en gruwelijk gaaf wordt. Hiermee doet Dark Souls 3 haar naam eer aan en gaat verder waar het gebleven was in Dark Souls 2.
Het vervolg op Dark Souls 2 zal 45 nieuwe vijanden bevatten, 40 nieuwe pantsers, 12 gebieden en kan met maximaal vier andere spelers gespeeld worden.
Dark Souls 3 moet nog uitkomen, maar het is nu al bekend dat er meer delen komen. Dat maakte de ontwikkelaar bekend op de E3 2015 die afgelopen maand plaatsvond is Los Angeles.
Dark Souls 3 komt begin 2016 naar PlayStation 4, Xbox One en PC. Het spel is nu al te pre-orderen.
Op welk spel uit deze top 2 toffe Bandai Namco games special kan jij echt niet wachten? Deel het met ons in de onderstaande reacties.

Populair Nieuws