Welke SNES games wil jij zien op een eventuele SNES Mini? [poll]

Article
donderdag, 20 april 2017 om 16:08
xgn google image
Deze week kwam het gerucht naar boven dat Nintendo na het succes van de Nintendo Classic NES Mini ook een SNES Mini zal maken. Welke SNES games zou jij willen zien op deze console? Stem nu in onze poll!
We weten nog niet of er daadwerkelijk een SNES Mini zal komen, maar de reacties onder het gerucht waren positief. Gamers zitten er dus wel op te wachten dat er nog een retro console beschikbaar komt. De NES Mini werd geleverd met 30 klassiekers. Voor de SNES Mini zal dat vast niet anders zijn, maar welke games zouden jullie graag willen zien?
Daar gaat de poll van deze week over. Stem jij op Super Mario World of speel je liever The Legend of Zelda A Link to the Past nog een keer? Geen paniek als jouw favoriet niet in onderstaand lijstje staat! Laat ons in de reacties weten welke game jij graag wilt zien en we nemen het mee in de telling volgende week!
Het resultaat van de poll van vorige week staat inmiddels ook online! Staat jouw favoriete Mario Kart karakter ertussen? Voor deze week hebben we de volgende vraag:

Welke SNES games zou jij willen spelen op een SNES Mini?