Sherlock Holmes The Devil's Daughter event - Video

Article
donderdag, 02 juni 2016 om 17:38
xgn google image
XGN was bij een Sherlock Holmes The Devil's Daughter event bij Escape World om de game te testen. Daarnaast probeerden we in echte Sherlock stijl uit een zogenaamde escape room te ontsnappen. Of dat lukte zie je in deze video!
Er is veel gebeurd met de Sherlock Holmes serie. Het vorige deel genaamd Sherlock Holmes Crimes & Punishments werd niet overal even goed ontvangen. Sinds de release van die game in 2014 is developer Frogwares overgenomen door Big Ben Publishing en zijn ze hard aan het sleutelen geweest aan de opvolger: Sherlock Holmes: The Devil's Daughter.

Sherlock Holmes The Devil's Daughter event - Ontsnappen uit een escape room

Escape rooms zijn een opkomende trend. Escape rooms is een kamer waarin je met een groep wordt opgesloten en proberen om puzzels op te lossen. De moeilijkheidsgraad van de puzzels is afhankelijk van de kamer. Je moet in elk hoekje en gaatje proberen hints te verzamelen om bijvoorbeeld sleutels te vinden of combinaties te ontcijferen die de code voor een cijferslot vormen.
Wij bevonden ons in een kamer met een Alice in Wonderland thema. We hadden een uur de tijd om te ontsnappen, en naarmate de tijd vorderde werd de muziek die in de kamer(s) werd afgespeeld steeds intenser en werd de druk steeds hoger om op tijd klaar te zijn.
Maar we waren er niet alleen voor de escape room bij het Sherlock Holmes The Devil's Daughter event. Ook konden we natuurlijk de game spelen! In de nieuwe Sherlock Holmes worden een hele reeks aan gameplay elementen geïntroduceerd en heb je dus nog meer manieren om je speurwerk te verrichten dan in de vorige game.
Zo is er bijvoorbeeld een modus waarin je verschillende acties kunt nabootsen en alvast zien wat de uitkomst kan zijn voordat je het daadwerkelijk uitvoert. Je moet dan een reeks keuzes maken en zorgen dat je de juiste keuze van acties maakt om het gewenste resultaat te bekijken.
Kijk snel de video hierboven om onze escape room belevingen bij het Sherlock Holmes The Devil's Daughter event te bekijken. Sherlock Holmes The Devil's Daughter ligt vanaf 10 juni in de winkels voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Populair Nieuws