Redactie tipt gave film, game en tech deals die je niet wilt missen!

Article
donderdag, 05 december 2019 om 17:33
beste film releases juni 2019 mis geen enkel filmmoment 151302 1
Black Friday en Cyber Monday zijn alweer achter de rug. Toen waren er gave acties. Wat zou het toch gaaf zijn als er heel het jaar lang van zulke gave acties waren, toch? Wij hebben goed nieuws. De redactie zet nu gave deals op een rijtje waardoor je ook op een normale week nog van een heleboel gave film, game en techdeals kunt profiteren.

3 films halen = 2 betalen (MediaMarkt)

Film- en muziekliefhebbers opgelet! Deze week pakt de MediaMarkt namelijk uit met een 3 halen = 2 betalen actie. Helaas is de actie niet van toepassing op videogames, maar wel op muziek en films. De MediaMarkt heeft een grote collectie aan dvd's en blu-rays waardoor jij je verzameling Erg tof voor de mensen die nog graag een fysieke blu-ray in de kast willen hebben. Tussen zijn deze films staan ook diverse 4K Ultra HD Blu-ray versies die meedoen met deze actie.
Onder de actie vallen onder andere topseries als Game of Thrones en een collectie van Panoza seizoenen. Qua filmaanbod kun je ook wegkwijnen. Er zijn tal van films zoals Fast & Furious Hobbs & Shaw, Fantastic Beasts deel 1 en deel 2, The Lion King, de complete Harry Potter-collectie in een handige bundel en Avengers Endgame. Daarnaast kun je de films en series zowel thuis laten bezorgen als zelf ophalen in een winkel naar keuze.
h2x1 nswitch callofcthulhu image1600wf1575542340

Call of Cthulu (€10 Xbox Live Deals)

Voor de Xbox-gamers is er ook een toffe deal opgedoken. Zo in het mogelijk om als onderdeel van de Xbox Live Deals nu voor €10,00 Call of Cthulu mee naar huis te nemen. Dat is natuurlijk geen geld.
In de game wordt angst veelvuldig als gameplay mechanic ingezet, dus Call of Cthulu is geen game voor mensen met een zwak hart. Dit spel gooit je tussen de monsterlijke goden, duistere zeestadjes en doorgedraaide cultisten. Privé-detective Pierce is er op uitgestuurd om meer te weten te komen over de tragische dood van de familie Hawkins. Tijdens zijn speurtocht komt hij in een duistere horrorachtige omgeving terecht.
In de Call of Cthulu review werd al duidelijk hoeveel indruk deze game kan maken. Karakters hebben een eigen stijltje, dat mogelijk wel een beetje aan Dishonored doet denken. Het spel kreeg maar liefst een 8,0 en werd geroemd om haar verhaalvertelling. Hierin wordt angst als leidraad gebruikt.
farming simulator esports het boerenleven is een competitie 149563 1

Farming Simulator 2019 (€26,79 Xbox Live Deals)

Voor de wat rustigere gamers onder ons kunnen we je een deal voor Farming Simulator tonen. Met deze Xbox Live Deal word je een ware boer voor maar liefst €26,79. Word jij de beste boer uit de omgeving? De rest van de week is deze actie nog geldig. Haal je hooivorken, tractor en andere boerengerei dus maar uit de schuur.
Ondertussen kunnen simulatie-fanaten al aan de slag met Farming Simulator 20. Op 3 december is deze game uitgebracht. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er flink wat Farming Simulators uitgegeven. Maar wat nu als je niet zeker weet of die simulatiespellen wel in jouw straatje thuishoren en dus niet de volle mep wilt betalen om het te ervaren? Met de Xbox Live Deals wordt Farming Simulator 2019 voor een prikkie verkocht.
Met Farming Simulator 2019 kun jij op de boerderij werken, zonder je handen vuil te hoeven maken. Dit is helaas niet de laatste versie van Farming Simulator, maar dat doet niet onder aan de ervaring.
god of war wint game of the year prijs op d i c e awards 146941 1

God of War Deluxe Edition (€19,99 PlayStation Store)

God of War is misschien wel één van de beste games van de laatste jaren. Deze PlayStation exclusive wist een heleboel los te maken bij gamers. Het spel nam je mee in de woeste avonturen van Kratos en zijn zoon Atreus, terwijl je op de vlucht was voor machtige goden. Ondertussen merkte je zelf ook een heleboel kracht te bezitten, want Kratos is niet de liefste. In de game neem je regelmatig het heft in eigen handen in gevechten en puzzels. Kratos maakt in deze game duidelijk waarom hij de God van de Oorlog is, want zijn leven is gevuld met bloed, ellende en chaos.
Nu kun jij zijn leven ook beleven. God of war Deluxe Edition is nu voor €19,99 verkrijgbaar in de PlayStation Store. Wil je hem liever fysiek in huis halen, dan kan dit ook voor €20,99 bij bol.com. Let op, want bij het aanschaffen van de Deluxe Edition krijg je in-game schild skins en wat extra gear. Dat laatste kan je aan het begin van het spel een beetje verder helpen, al heb je het later in het spel niet zo heel hard meer nodig.
life is strange 2 episodes releasedatums bekendgemaakt 148676 1

Life is Strange: Before the Storm Complete Season (€3,49 PlayStation store)

Wanneer je een fan bent van verhalende games, dan kun je Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm eigenlijk bijna niet links laten liggen. Eigenlijk voelt Life is Strange alsof je naar een serie kijkt. Daarentegen is alles een stuk vetter. Je hebt zelf invloed op wat er met de personages gebeurt en daardoor ben je veel meer verbonden met de hoofdrolspelers, dan je mogelijk zult hebben met andere games.
De games slurpen een heleboel vrije tijd op, maar dan heb je wel wat. Zo moet je deze games voornamelijk spelen voor het interessante verhaal. We volgen Chloe die stiekem naar een illegaal rockconcert gaat. Daar ontmoet ze Rachel en het klikt direct tussen hen. In drie hoofdstukken en een bonushoofdstuk zien we hoe Rachel daarentegen toch anders is dan Chloe zich had voorgesteld. Ze is erg rebels en sleept Chloe hier ook in mee.
Het voelt net alsof je in een interactieve film wordt gezogen. Nu kun je Life is Strange: Before the Storm voor maar €3,49 in huis halen bij de PlayStation Store. Het toffe: je hebt dan gelijk het hele seizoen.
monster boy cursed kingdom 1f1575542481

Monster Boy and the Cursed Kingdom (€20 Nintendo eShop)

Ook voor de gamers die veel reizen is er een toffe game. Zo kun je Monster Boy and the Cursed Kingdom voor maar €20,00 aanschaffen in de eShop. Dat is ruim 50% korting! Tof als je op zoek bent naar een nieuwe game om zowel thuis als onderweg te kunnen spelen. Monster Boy and the Cursed Kingdom is een interessante indie titel, die onze aandacht al flink trok toen deze werd uitgeprobeerd tijdens gamescom 2018.
Bij deze game kruip je in de huid van Jin, die alles op alles moet zetten om zijn gemene oom Nabu te stoppen. Die wil namelijk met een flinke dosis duistere magie een koninkrijk onderwerpen. Aan wat voor magie moeten we dan aan denken? Iets met dieren! Zeke, de broer van Jin is het levende voorbeeld, want hij verandert net als anderen in een dier. Ook Jin wordt zelf in een varken veranderd, wat de missie niet makkelijker maakt. Om dit allemaal terug te draaien moet hij orbs verzamelen die in heel het koninkrijk verstopt liggen. Vervolgens kan hij de poorten van de Dark Realm open om zo zijn kwade oom Nabu proberen te stoppen.
raymanlegendsf1570617772

Rayman Legends (Gratis!)

Je leest het goed, er valt deze keer zelfs een gratis game te scoren! Deze actie is wel van zeer korte duur. Zo moet je er nog snel bij zijn als je Rayman Legends voor nop aan je digitale gamecollectie toe wilt voegen. De actie loopt tot 6 december rond het einde van de middag via de Epic Store. Wees er dus snel bij!
Met Rayman Legends krijg je een toffe Rayman game voorgeschoteld. Deze game was op release een welkome toevoeging aan de gameserie, nadat de Rayman Raving Rabbits-serie minder goed werd ontvangen. Dit is een avontuur voor jong en oud, wat zowel alleen als in een toffe multiplayer modus speelbaar is. Met meer spelers heb je al snel doldwaze situaties zoals je dat ook gewend bent van New Super Mario Bros. voor Wii U en Switch. Je springt, vliegt en rent door platformlevels, terwijl je medespelers regelmatig in de weg zit.
Rayman Legends bezorgt ontzettend veel gameplay plezier, doordat er veel oog is voor detail. Dat detail hebben wij eerder ook al beloond, toen het opviel bij het spelen van de tal van gave levels. Het level There's Always a Bigger Fish uit Rayman Legends namen wij eerder al op in een special met de beste game levels. Niet overtuigd van Rayman Legends? Dan legt deze special wel in geuren en kleuren uit wat er zo bijzonder is aan het level.
asus rog g703gxr ev060tf1575542815

Asus ROG G703GXR-EV060T - Gaming Laptop (€3599 bij bol.com)

Ja, dat is een flink bedrag. Maar dan heb je wat. Voor een gaming laptop is die paar duizend euro nog redelijk goedkoop. Momenteel wordt de Asus ROG G703GXR-EV060T Gaming Laptop voor €3599 aangeboden bij bol.com. Normaal is deze zo'n €3999.
Dit bakbeest beest is 17,3 inch en heeft een Full HD scherm. Met een Intel Core i9 processor, 32 GB werkgeheugen en 2000GB SSD opslag kom je best een eind. Daarnaast heeft het apparaat ook nog een NVIDIA GeForce RTX 2080 grafische kaart. Ben jij op zoek naar een manier om onderweg te gamen en dat dan op een serieuze manier? Deze Asus laptop heeft een heleboel in huis en je zal er zeker even mee vooruit kunnen.
yakuza kiwami 2 screenshots 01f1575543346

Yakuza Kiwami 2 Limited Edition (€20,00 GameMania)

Wil jij Yakuza Kiwami 2 nog aan je collectie toevoegen? Dat kan! De titel wordt momenteel voor maar €20,00 aangeboden bij GameMania. Er zit wel een 'maar' aan deze actie. Op het moment is het alleen mogelijk om de game op te halen bij een filiaal van Game Mania.
Met dit avontuur neemt SEGA je mee in een verhalende game die volledig is bewerkt naar full HD voor een PlayStation 4 release. We duiken in de Japanse maffiawereld wanneer er een bendeoorlog dreigt te ontstaan tussen deTojo-clan en de Omi Alliance. Er moet alles op alles worden gezet om een vredesakkoord te krijgen. Het hele avontuur wat toentertijd op de PlayStation 2 uitkwam is nu in een nieuw jasje gestoken. Het oogt gelijk in full HD een stukje toffer.
Ben je niet overtuigd betreffende Yakuza Kiwami 2, dan is het raadzaam om even deze lijst met beste games volgens Rox door te nemen. Deze serie heeft een speciaal plekje in haar hart veroverd. Je moet voor dit soort spellen wel een beetje van gekke Japanse dingen houden.