Top 20 mooiste Horizon Zero Dawn screenshots met fotomodus

Article
dinsdag, 07 maart 2017 om 17:29
xgn google image
Horizon Zero Dawn is afgelopen week uitgekomen en over een ding zijn we het allemaal eens: de game is grafisch fenomenaal. Geloof je het niet? Kijk dan eens naar onze top 20 van de mooiste Horizon Zero Dawn screenshots.
Het was al een tijdje duidelijk dat Horizon Zero Dawn een van de mooiste PlayStation games ooit zou worden. Alle screenshots en trailers lieten niets anders zien dan pracht en praal. Nu de game eindelijk uit is kan iedereen zelf ervaren dat de game er ook echt zo mooi uitziet. Wij hebben de mooiste Horizon Zero Dawn screenshots voor jullie uitgezocht en hier op een rij gezet.

Mooiste Horizon Zero Dawn screenshots dankzij fotomodus

Horizon Zero Dawn bevat een fotomodus-optie die je ten alle tijden kunt selecteren uit het menu. De game staat dan stil terwijl jij met een camera de perfecte hoek kunt vinden. Je kunt ook allerlei effecten toevoegen en zelfs het tijdstip van de dag aanpassen. Houd er dus rekening mee dat deze screenshots onder optimale omstandigheden genomen zijn.

20. Ten aanval!

De eerste afbeelding hierboven toont een van de eerste vijanden die je in de game tegenkomt: een Watcher. Je moet uitkijken dat deze vijand je niet ziet, want als dat gebeurt, roept ie zijn maatjes erbij en wordt je opeens omsingeld. Aloy weet daar wel raad mee en glijdt zo de actie binnen om de Watcher te vernietigen. Op deze foto zie je al goed dat er flink veel aandacht is voor details bij Guerrilla Games.
Credit: Jaroof

19. Pas op voor de Thunderjaw

De Thunderjaw is een van de dodelijkste machines in de game. Als je dit gevaarte op je af ziet komen kun je er maar beter klaar voor zijn om hem te vernietigen. Aloy heeft haar boog dan ook al in handen om de torenhoge vijand neer te halen. Het is een goede foto die in detail laat zien hoe de Thunderjaw in elkaar steekt.
Credit: ronaldthump
mooiste horizon zero dawn screenshots 19

18. Genieten van het uitzicht

De wereld van Horizon Zero Dawn is gigantisch. Het screenshot hierboven laat slechts een kleine glimp zien van wat de gamewereld te bieden heeft. In de verte zie je de mist tussen de bomen hangen nadat een verse morgen is aangebroken. De wereld verkennen is een van de leukste dingen om te doen en met een screenshot als deze wil je gewoon het beeld binnen gaan om rond te kijken.
Credit: Teepo671

17. Lens flare op z'n mooist

Het is misschien niet het fijnste om tegen de zon in te kijken in Horizon Zero Dawn, maar het levert wel mooie plaatjes op. De gele flare voegt net even dat extra beetje kleur toe zodat deze afbeelding er meteen uitspringt. Zie in de verte ook de Tallneck staan die het gebied in de gaten aan het houden is. Deze gigant torent boven de gebouwen uit.
Credit: cftrooper
mooiste horizon zero dawn screenshots 17

16. De regen doorstaan

In Horizon Zero Dawn kan het ontzettend hard regenen. Door de regen hoor en zie je bijna niets meer. Toch moet je er soms op uit als het regent en dan is er niets beter dan de hulp van een Strider krijgen met een handige koplamp. Dit screenshot is vooral mooi omdat Aloy rustig door de storm loopt terwijl gesneuvelde machines aan haar voeten liggen.
Credit: More_Badass

15. Sluipen in de nacht

Het volgende screenshot is een mooi voorbeeld van hoe goed de game eruitziet op een kleine schaal. Het lijkt alsof ieder grassprietje en iedere boom afzonderlijk van elkaar gemaakt is. Vooral in combinatie met het maanlicht dat over de berg schijnt, is dit een prachtige afbeelding. Dit screenshot is gemaakt zonder een effect of filter toe te passen.
Credit: Tyaren
mooiste horizon zero dawn screenshots 15

14. Een Watcher in het pikkedonker

Horizon Zero Dawn ziet er 's nachts misschien nog wel mooier uit dan overdag. Door de lichteffecten van de machines zie je ook in het donker precies waar ze zitten. De lichten van de machines geven een mooi contrast met de donkere omgevingen. Met het dramatische effect van de regen erbij en Aloy die haar boog spant, is dit een fantastische afbeelding om naar te kijken.
Credit: Pocky4Th3Win

13. Niet iedereen is je vijand

Het is de toekomst en machines proberen je te vermoorden. Dat is kort gezegd de setting waarin Horizon Zero Dawn zich afspeelt. Niet iedereen probeert je te vermoorden gelukkig zodra je ze overhaalt om aan jouw zijde te blijven. Op dit screenshot zien we de prachtige vriendschap die mogelijk is tussen mens en machine.
Credit: Lan Dong Mik
mooiste horizon zero dawn screenshots 13

12. Verstoppen in een bosje

Als je het een beetje stealthy aanpakt in Horizon Zero Dawn dan zul je behoorlijk wat tijd in bosjes doorbrengen. Met de juiste effecten en filters kan die ervaring er geweldig uitzien. Dit screenshot weet vooral op te vallen door de onheilspellende omgeving. Dat bos ziet er behoorlijk griezelig uit als het zo realistisch is allemaal.
Credit: Aaronology

11. Ieder botje zichtbaar

Dit screenshot is al cool omdat Aloy oog in oog staat met een vijandige machine, maar wordt nog cooler als je goed kijkt naar Aloy zelf. De details die je kunt zien zijn zeer indrukwekkend. Zo zie je de botten in haar hand door haar huid en als je goed kijkt zie je ook enkele aders in haar armen. Alles klopt gewoon, over ieder detail is nagedacht.
mooiste horizon zero dawn screenshots 11

10. Een duistere woestenij

We zeiden al dat de game er 's nachts geweldig uitziet en als je dat niet geloofde hebben we hier een ander bewijsstuk. De omgeving ziet er fantastisch uit in het maanlicht. In het licht van en volle maan zie je in de verte nog een Tallneck patrouilleren. De wereld van Horizon Zero Dawn slaapt niet.

9. Een avondwandeling door het bos

Oké, het is wel duidelijk, Horizon Zero Dawn ziet er fenomenaal uit in het donker. Het volgende screenshot laat weer zien dat alles er net even wat mooier uitziet in het maanlicht. ook hier kun je zien hoeveel oog er is voor details. Alles is tot op het puntje uitgewerkt.
Credit: MastAndo
mooiste horizon zero dawn screenshots 7

8. Grazen in een open wereld

Op dit screenshot zien we een Broadhead die van het uitzicht aan het genieten is. We geven deze machine helemaal gelijk, want met dit uitzicht wil je ook gewoon even stil blijven staan om rond te kijken. Op de afbeelding zie je ook mooi hoe de begroeiing op een laag niveau anders is dan de sneeuw boven op de berg.
Credit: Lan Dong Mik

7. Tijd om terug te trekken

Soms is het beste plan om je even terug te trekken. Aloy heeft zich op deze afbeelding behoorlijk in de problemen gewerkt en rijdt daarom slim de andere kant op. De Broadhead waar ze op rijdt, ziet er nog tip top uit dus dat zal wel een screenshot zijn van het begin van de strijd.
Credit: Eggbok
mooiste horizon zero dawn screenshots 7

6. Artistieke machine steekt overal bovenuit

Als je er een beetje moeite insteekt dan kun je veel halen uit de fotomodus van Horizon Zero Dawn. Deze afbeelding laat mooi zien wat voor effect een aantal filters kan hebben. Het lijkt net alsof deze Tallneck de laatste overlevende is na een apocalyps. Een pareltje om naar te kijken.
Credit: Eggbok

5. Houd je goed vast!

Je kunt een Strider onder andere gebruiken om sneller lange afstanden te overbruggen, maar je kunt ze ook gebruiken om een mooi plaatje te schieten. Deze Strider heeft er niet zo'n zin in en steigert in de regen. Horizon foto's kunnen dus ook in profiel geschoten worden, wat een afbeelding als deze goed doet.
Credit: Snake29
mooiste horizon zero dawn screenshots 9

4. Een vergane wereld

Horizon Zero Dawn speelt zich af in de verre toekomst, maar hier en daar vind je nog verwijzingen naar de wereld zoals we die nu kennen. Overal vind je ruïnes en verroest metaal. op dit screenshot rijdt Alow met haar Strider door deze vergane wereld totdat ze plots een Tallneck tegenkomt. Deze moderne machines in de postapocalyptische wereld geven perfect de setting van Horizon weer.
Credit: Dabi

3. Een rode avondgloed

De rode avondzon die over de bomen schijnt, geeft een mooi effect aan de rode gewassen waar Aloy doorheen loopt. Na al die nachtfoto's is dit screenshot een mooie afwisseling. De game ziet er niet alleen mooi uit in blauw, maar weet ook indruk te maken met een rode gloed.
Credit: chandoog
mooiste horizon zero dawn screenshots 3

2. De hele nacht wakker

Aloy heeft geen slaap nodig gelukkig, dus ze heeft genoeg tijd om mooie shots te maken. Deze wandeling op een Strider doet ons een beetje denken aan de Lion King. De nachtelijke wereld is de ideale locatie voor de lichtjes van deze Strider. Met de bijna zwarte rotsen en grond wordt deze afbeelding perfect omlijst.
Credit: Hispanicguy

1. Pas op! Achter je, Aloy!

Aloy zal vast wel doorhebben dat er een woeste Stormbird achter haar staat, maar dat weerhoudt haar niet om even te poseren voor deze prachtige afbeelding. Dit screenshot geeft geweldig de immensiteit en intensiteit van de machine weer. Dit is wat ons betreft de mooiste foto die Horizon Zero Dawn tot nu toe heeft voortgebracht.
Credit: Mirari
mooiste horizon zero dawn screenshots 1

Populair Nieuws