Harry Potter Hogwarts Mystery Energy Tips - Ga sneller door het spel!

Article
maandag, 30 april 2018 om 16:38
vijf harry potter hogwards mystery energy tips cheats 130683 1
Sinds 25 april kun je een nieuw Harry Potter spel spelen op je telefoon. Harry Potter Hogwarts Mystery neemt je mee naar de bekende toverwereld. Er zijn alleen wel een paar Harry Potter Hogwarts Mystery Energy Tips die je moet weten als je het spel speelt.
Sinds de release van het spel zijn er verschillende klachten verschenen over het verdienmodel van het spel. Er is namelijk sprake van een freemium model en daardoor moet je continu wachten tot je genoeg Energy hebt om verder te komen. Er zijn een paar Harry Potter Hogwarts Mystery Energy Tips die je hierbij kunnen helpen, zodat je langer kunt spelen.
Lees ook onze Harry Potter Hogwarts Mystery review om te lezen of de game de moeite waard is!

Vindt geheime Energy Easter Eggs

Het komt geregeld voor dat je niet genoeg Energy hebt om een missie af te ronden en dat je nog net één of twee Energy te kort komt. In Harry Potter Hogwarts Mystery zijn er gelukkig genoeg kleine Easter Eggs die je kunt vinden. Deze leveren je net die extra Energy punten die je nodig had.
Voor nu lijkt het erop dat het twee tot drie keer per dag voorkomt dat je een Easter Egg kunt vinden. Het is nog niet bevestigt, maar kan maar zo zijn dat het elke acht uur is. Voor nu zijn er in ieder geval zeven locaties waar je gratis Energy kunt verzamelen.
De volgende locaties bevatten in ieder geval een Easter Egg en kun je dan ook zeker goed gebruiken. Op het moment zijn er nog maar zeven locaties die goed van pas kunnen komen. De lijst van locaties staat hieronder, inclusief beschrijving met hoe je de Energy kunt verzamelen.
East Towers:
  • Klik op een zwart schilderij vlakbij de Charms Class, zodat een klein meisje verschijnt en je één Energy krijgt.
West Towers:
  • Nabij de Prefect’s Bathroom hangt een schilderij met drie takken en als je erop klikt, verschijnen drie sinaasappels die je één Energy opleveren.
Lower Floor - West:
  • Ga recht voor de Great Hall staat zodat je rechts van je drie ridders ziet die een schild of zwaard vasthouden. Twee van de ridders houden hun wapens niet goed vast en als je op hun klikt verdien je één Energy.
  • Aan de rechterkant van de Great Hall zie je ook een pilaar met een onverlichte lamp. Klik op de lamp om hem aan te steken en verdien één Energy.
Lower Floor - East:
  • Vind het bankje met een aantal boeken en klik erop om één Energy te verzamelen.
Dungeons:
  • Zoek naar de niezende huiself en klik op hem zodat hij schrikt, want dan verdien je één Energy.
Castle Grounds:
  • Zoek op de grond naar een grote tak die de grond vervuild. Klik erop zodat een hond er achteraan kan rennen en jij één Energy verdient.
Op deze manier kun je net dat beetje extra Energy vinden om verder te gaan. Maar natuurlijk hebben we nog wat meer tips voor je.
130685

Zet je notificaties aan

Aangezien het spel het beste te spelen is wanneer je Energy hebt, kun je maar beter hiervoor de notificaties aanzetten. Door dit te doen, wordt je ervan op de hoogte gesteld wanneer je al je Energy hebt. Hierdoor kun je zo snel mogelijk zo ver mogelijk komen in het spel en dat maakt het een goede Harry Potter Hogwarts Mystery Energy tip.
Je kunt je notificaties aanzetten in het opties scherm. Het zorgt er niet alleen voor dat je continu kunt spelen wanneer je volle Energy hebt. Het zorgt er ook voor dat je sneller taken in het spel volbrengt, want daarvoor heb je natuurlijk ook Energy nodig.
130686

Plan je Star Activities zorgvuldig

Pak je kalender maar bij de hand en zet een extra reminder in je agenda, want het is tijd voor ieders favoriete activiteit; een planning maken. Zonder dollen, het is extreem belangrijk dat je goed nadenkt over wanneer je welke Star Activities onderneemt. Dit heeft namelijk te maken met de kosten voor je Energy.
Om een ster te verdienen tijdens de lessen kost het je tien Energy en dus is het slim om te kijken welke activiteiten je doet. Zorg ervoor dat je activiteiten gezamenlijk precies tien Energy kosten. Het is doodzonde om extra Energy te gebruiken, want dat levert je niets extra’s op.
Door een beetje handig te rekenen houdt je dus meer Energy over, waardoor je sneller door het spel zult gaan.
130687

Leer te vliegen

Er zijn verschillende lessen die je voordelen geven, maar de meest interessante zijn toch wel de vlieglessen. De lessen zijn natuurlijk één van de features van de game en de vlieglessen geven je dan ook het beste voordeel. Ze zorgen er namelijk voor dat je meer Energy krijgt.
Voor elke nieuwe skill die je tijdens de vlieglessen vrijspeelt, neemt je Energy toe. Je maximale Energy neemt steeds met één toe wanneer je een nieuwe skill leert. Door de toenemende capaciteit kun je dus langer spelen en dat is altijd prettig.

Meer Harry Potter Hogwarts Mystery Energy Tips

Harry Potter Hogwarts Mystery mag dan wel een freemium game zijn, maar er zijn nog steeds een aantal manieren om beter van het spel te kunnen genieten.
Dit zijn onze Harry Potter Hogwarts Mystery Energy Tips die je verder helpen in het spel. Heb je zelf nog tips? Laat het ons weten in de reacties.
Dit artikel is op 15 mei 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws