Dit zijn de beste films op Amazon Prime!

Article
dinsdag, 09 juni 2020 om 14:00
mv5bowe4zjjlyjmtztc2ny00ytljlwewnjitzwexmzu4ndu3zje3xkeyxkfqcgdeqxvynjg2njqwmdq at v1 sy1000 sx1500 alf1590385914
Net zoals streamingdiensten zoals Disney+ en Netflix heeft Amazon er ook een nieuwe streamingdienst bij. Naast hitseries zoals The Boys en Good Omens is Amazon Prime is gevuld met de beste films, waaronder de allernieuwste films en echte klassiekers. Wij hebben de beste films op een rijtje gezet die op Amazon Prime staan.

Rocketman

Op Amazon Prime kun je genieten van veel nieuwe films, waaronder de bioscoophit Rocketman. Natuurlijk kent vrijwel iedereen de muziek van Elton John, maar niet zijn levensverhaal. In Rocketman nemen we een kijkje in het leven van Elton John, voornamelijk zijn vroege carrière. Dit gebeurt in de vorm van een fantasy musical waarin Elton Johns beste nummers worden opgevoerd. In de film krijgen we de 'highs en lows' van Elton Johns carrière en persoonlijke leven te zien. De film zit vol met genoeg leuke, 'feel good' momenten, maar ook trieste scènes wanneer het nodig is.
Acteur Taron Egerton, bekend van zijn rollen in Robin Hood en de Kingsman films, speelt de rol van Elton John. Veel recensies waren lovend over de manier waarop Egerton Elton John wist neer te zetten en vonden hem een van de grootste redenen waarom Rocketman zo'n succes is. Naast Taron Egerton kunnen we ook Game of Thrones-acteur Richard Madden in de film zien. Madden speelt de rol van John Reid, de voormalige manager van Elton John waarmee hij ook een relatie kreeg. Rocketman is absoluut een aanrader voor de film en muziekliefhebber. Niet alleen is het verhaal van Elton John ontzettend interessant, maar de manier waarop Elton Johns grootste hits worden opgevoerd in de film is geweldig om naar te kijken.
mv5bnzi4nziznzgwnv5bml5banbnxkftztgwmzm2mjixnjm at v1 sx1500 cr001500999 alf1590386550

Green Book

Een van de beste films die je op Amazon Prime kunt bekijken is de Oscar-winnende film Green Book. De film is gebaseerd op een echt verhaal tussen twee mannen die complete tegenpolen lijken te zijn, maar elkaar beter leren kennen wanneer ze geforceerd een lange tijd met elkaar door moeten brengen. De film heeft een hoop prijzen gewonnen, waaronder de Oscar voor beste film. Daarnaast won de film ook Oscars voor Beste Originele Scenario, Beste Acteur en Beste Mannelijke Bijrol.
Green Book speelt zich af in de jaren '60 en vertelt het verhaal van een zwarte pianist genaamd Don Shirley, gespeeld door Mahershala Ali die op tournee gaat door het gesegregeerde zuiden van de VS. Om problemen onderweg te vermijden, huurt Shirley een voormalige uitsmijter in als chauffeur en lijfwacht. Tony Lip, gespeeld door Viggo Mortensen, blijkt een totale tegenpool van Don Shirley te zijn. In de film leren de twee elkaar beter kennen en komen erachter dat ze misschien helemaal niet zo anders zijn. Green Book is een feel-good film waarbij je kunt genieten van briljant acteerwerk.

The Report

Net als Netflix en Disney+ maakt Amazon Prime sinds kort ook zijn eigen films en series, zoals de superheldenserie The Boys. De serie is een aanrader, maar de Amazon Prime films zijn het kijken ook zeker waard. Een van de beste Amazon Prime original films is The Report. Kylo Ren-acteur Adam Driver speelt de hoofdrol in deze film en weet, net zoals in veel van zijn andere films, een knap staaltje acteerwerk neer te zetten.
The Report is een politieke thriller die gaat over ernstige geheimen en schandalen die aan het licht komen. Adam Driver speelt de rol van Daniel Jones, een medewerker van de senaat. Hij krijgt de taak om een onderzoek te starten over een aantal ondervragingsgesprekken van de CIA uit 2015. Hoe dieper Daniel graaft, hoe meer shockerende geheimen tot het licht komen. Toch proberen de CIA en het Witte Huis er alles aan te doen om te zorgen dat deze geheimen niet worden onthuld.

Detective Pikachu

Voor Pokémon fans is er op Amazon Prime Video meer dan genoeg aanbod. Naast vrijwel alle seizoenen en geanimeerde films van de populaire serie staat de nieuwste film Pokemon: Detective Pikachu ook op de streamingdienst. In deze familie komedie spreekt niemand minder dan Ryan Reynolds de stem in van Pikachu en zien we een hele andere kant van het schattige, gele beestje.
In de film maken we kennis met Tim Goodman, gespeeld door Justice Smith. Al snel komen we erachter dat Tim's vader, een bekende detective, al een tijdje vermist is. Dan ontmoet Tim Pikachu. Wanneer hij erachter komt dat de bekende Pokémon niet alleen kan praten, maar dat Tim hem ook kan verstaan, besluit hij hem mee te nemen naar Ryme City waar zijn vader voor het laatst gezien was. Veel fans en critici waren lovend over deze bizarre, hilarische film. Vooral Ryan Reynolds zorgt voor de meest komische momenten.
mv5bmjqzoteznduyn15bml5banbnxkftztgwntm2mja4nzm at v1 sy1000 cr0014991000 alf1590386966

My Spy

My Spy heeft de bioscoop helaas nooit gehaald. Deze actiekomedie had oorspronkelijk vanaf 12 maart in de bioscoop moeten draaien, maar door de coronacrisis is dit niet doorgegaan. Veel studio's hebben besloten om hun films te verschuiven naar een latere datum, maar de makers van My Spy hebben hier niet voor gekozen. Abonnees kunnen de film nu al zien op Amazon Prime Video. In My Spy zien we Dave Bautista, vooral bekend van zijn rol als Drax The Destroyer in Guardians of the Galaxy, als een verharde CIA agent.
Bautista's personage heeft de missie gekregen om een gezin te observeren, maar het duurt niet lang voordat de 9-jarige dochter van het gezin genaamd Sophie achter zijn geheim komt. Sophie belooft het geheim aan niemand door te vertellen, maar alleen op een voorwaarde. Hij moet haar leren om een echte spion te worden. My Spy is zeker geschikt om met het hele gezin te bekijken. In de cast zitten ook een hoop comedy veteranen waaronder Kristen Schaal en Ken Jeong.

Populair Nieuws