Deze YouTubers hebben hun eigen film

Article
zondag, 05 juli 2020 om 9:00
de film van dylan haegensf1593167659
YouTubers worden in Nederland steeds populairder. Sommige YouTubers weten zelfs de 1 miljoen abonnees te halen, hebben hun eigen merchandise en sommige YouTubers hebben zelfs hun eigen film.

De Film van Dylan Haegens

Dylan Haegens is één van de grootse YouTubers van Nederland. Op zijn hoofdkanaal heeft hij ruim 1,7 miljoen abonnees en heeft hij daarnaast nog twee andere YouTube kanalen. Ook heeft hij een paar maanden lang zijn eigen tijdschrift gehad en in 2018 kwam zijn eigen film uit.
In De Film van Dylan Haegens runnen Dylan en zijn team naast YouTube hun eigen tosti zaak. Hun concurrent Ijsbrand doet er alles aan om beter te worden dan Dylan en kopieert zijn ideeën voor zijn eigen YouTube kanaal. Dat doet hij aan de hand van een computerprogramma. Dylan en Teun zoeken uit wat IJsbrand allemaal van plan is en riskeren daarmee het YouTube kanaal van Dylan.

Project Gio

Gio Latooy maak op zijn YouTube kanaal veel vlogs over zijn leven en bereikt daarmee ruim 1,2 miljoen abonnees. Hij werd beroemd met zijn YouTube kanaal dat in het verleden nog GamePlayWorldXL heette. Tegenwoordig heeft Gio een tweede kanaal waar hij voornamelijk gamevideo's maakt.
In 2019 kwam Gio's eigen film uit genaamd Project Gio. In de film gaan de ouders van Gio op vakantie en moeten Gio en zijn zus op het huis passen. Gio en zijn vriend geven een feest in zijn huis wat volgens de ouders van Gio verboden is. Na het feestje is het huis van Gio totaal verwoest en moet Gio geld bij elkaar zien te sprokkelen om alles weer te repareren voordat zijn ouders weer thuis komen.
first kissf1593168065

First Kiss

In de film First Kiss zien we meerdere Youtubers zoals Marije Zuurveld, Jeroen van Holland en Jade van Weel van Girlys Blog. De film First Kiss kwam in 2018 uit en er spelen naast Youtubers ook veel bekende Nederlanders in de film zoals Buddy Vedder, Leontine Borsato en Vajèn van de Bosch.
First Kiss is een populair en klein cosmetica bedrijf dat voornamelijk lipsticks maakt. Het bedrijf wordt gerund door Susan die wordt geholpen door Bobby en Marlin. Fist Kiss heeft echter wel een groot concurrent genaamd Couleur de Paris, een bedrijf voor cosmetica dat wordt gerund door Jeanette en haar dochter Germaine. Wanneer zij First Kiss wil overnemen maar wordt afgewezen door Susan neemt Jeanette wraak en doet er alles aan om First Kiss te ruïneren.

XIII

In 2019 maakte YouTuber Kalvijn zijn eigen film genaamd XIII. Dat was in eerste instantie een opdracht voor zijn YouTube kanaal waarin hij in 24 uur een bioscoopfilm moest maken. Dit deed hij voor zijn serie Gekkenwerk op zijn kanaal.
In de film XIII speelt Kelvin samen met zijn vier vrienden het Japanse spel XIII. Ze komen echter achter een groot geheim over deze game. Ze moeten in totaal dertien opdrachten weten te voltooien waarbij de opdrachten steeds heftiger en gekker worden. In de film zie je onder andere parodies op onder andere The Lord of the Rings, Joker en Pulp Fiction.

Misfit

In de film Misfit speelt YouTuber Meisje Djamila de hoofdrol van Julia. Naast Meisje Djamila spelen er nog veel meer YouTubers in de film zoals Defano Holwijn, Niek Roozen, Gio Latooy, Jeremy Frieser en Jill. In 2019 kwam Misfit 2 uit en binnenkort verschijnt er zelfs Misfit 3.
Julia woont samen met haar ouders in de Verenigde Staten. Daar is haar leven perfect en is ze het populairste meisje van de school. Wanneer ze plots verhuist naar Nederland wordt opeens alles anders. Op school wordt ze een Misfit genoemd, het buitenbeentje van de school. Wanneer er een talentenshow op school plaats vindt gaat ze samen met haar nieuwe vriend Nick meedoen, alleen heeft Julia nogal veel last van plankenkoorts. Sterre, het populairste meisje van de school, komt achter haar geheim en doet er alles aan om de talentenshow te winnen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties