De top 10 mooiste No Man's Sky screenshots

Article
vrijdag, 12 augustus 2016 om 17:37
xgn google image
No Man's Sky is uit voor PlayStation 4 en PC. Miljoenen werelden en wezens zijn inmiddels ontdekt. Wat natuurlijk ook de essentie van het spel is. Dit levert prachtige kleurrijke beelden op van de meest uiteenlopende en zeldzame werelden, planten en dieren. De top 10 mooiste No Man's Sky screenshots laten dit zien.
De game is pas enkele dagen uit, maar er zijn in No Man's Sky nu al meer wezens ontdekt dan we op aarde ooit gedaan hebben. Dat dit adembenemende en fascinerende kiekjes oplevert, zal je daarom niets verbazen. Prachtige lege uitgestrekte vlaktes, afgewisseld met kleurige bebosde gebieden waarin bijzondere dino-like beesten rondstruinen. Alles komt voorbij en daarom maakten wij de top 10 mooiste No Man's Sky screenshots om je even in te verdwalen.

10. Midnight_Nova

Een kleurrijke omgeving met blauwe en rode bloemen, een bergachtig landschap dat in de verte rijkt zover als je oog kan kijken. Daar bovenop nog eens de prachtig ondergaande zon met twee andere planeten in het verlengde van elkaar. Deze kan zo als ansichtkaart vanaf je vakantiebestemming naar je opa en oma.
96018

9. Lickmygomjabbar

Zoals bij vele No Man's Sky screenshots behoeft deze eigenlijk geen uitleg. Je zou eigenlijk gewoon een paar seconden voor jezelf moeten nemen en het plaatje op je in moeten laten werken. Net zoals de fotograaf en ontdekker van deze wereld, getuige het feit dat hij zijn ruimteschip even geparkeerd heeft voor de foto. De prachtige aardse wereld waar deze speler zich begeeft met een gigantische andere wereld op de achtergrond.. Priceless.
96019

8. GypsumF18

Het is niet alleen maar mooie uitgestrekte vlaktes met prachtige bloemen in alle kleuren van de regenboog. Ook dit soort fascinerende 'gebouwen' komen er in No Man's Sky voorbij. Super tof om dit te ontdekken en eens nader te bekijken, als je durft tenminste, misschien zijn het wel de Illuminati.
96021

7. FlyingCows123

Gewoon niets, helemaal niets, behalve jij, je ruimteschip en een heleboel water. Zie je nou dat er geen planten of dieren aanwezig hoeven te zijn om een mooie wereld te creëren? Alleen die pastelkleuren die in elkaar over lopen al zijn adembenemend.
96028

6. RoobinKrumpa

Het is net of dit fascinerende beest zo uit de twee stenen daarachter is gekomen, alsof het uit een ei komt. De mooie groene vegetatie en de zee op de achtergrond maken het plaatje af. Gelukkig heeft RoobinKrumpa van een afstandje een foto gemaakt, want met dit hert/dinosauriër wil je geen ruzie hebben.
96029

5. RoobinKrumpa

RoobinKrumpa zoekt de juist planeetjes in No Man's Sky wel uit. Deze foto, die gemaakt is in de nacht, is net als de voorgaande foto prachtig. De koolstof plantjes op de voorgrond dienen als kaarslicht terwijl je eenzaam naar de mooie sterrenhemel en andere planeet of maan ligt te staren.
96030

4. Bagabeans

Bagabeans moet de wereld in No Man's Sky nog niet mooi genoeg op zich zelf gevonden hebben. Hij maakte namelijk uit een homp goud een eigen creatie. Deze gouden boom in de nacht ziet er prachtig uit en zou zo een uit de kluiten gewassen paddestoel kunnen zijn zoals die om de 'boom' heen staan.
96031

3. Dbrown111

Je voelt de hitte van je beeldscherm komen met deze rood-gele gloed over de No Man's Sky screenshot. Het ziet er niet als een hele vriendelijke wereld uit, maar dat maakt de foto er niet minder mooi op. Vooral de drie van de 18 triljoen planeten maken het een one-of-a-kind foto.
96032

2. TwinkieSmasher9

Dat er niet alleen mooie werelden zijn met bloemen en andere planten, maakt deze foto wel duidelijk. Die zijn wel aanwezig op deze foto en maakt het een mooi geheel, maar de aandacht trekt toch naar het fascinerende doch mooie beest dat bij de oase water is komen halen. Deze mix van leeuw, dinosauriër en leguaan zul je niet snel meer tegenkomen. Gelukkig hebben we de foto's nog.
96033

1. TwinkieSmasher9

De laatste uit de top 10 mooiste No Man's Sky screenshots is er ook één van TwinkieSmasher9. Hij weet levendige rode treurwilgen vast te leggen met op de achtergrond een diep dal met nog meer prachtige vegetatie. Om het plaatje buitenaards en compleet te maken, pakt hij ook nog even de gloed van een andere wereld mee. Als deze foto je niet overtuigt van het feit dat No Man's Sky een unieke game is, dan weten wij het ook niet meer.

Populair Nieuws