Wat hebben we deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken? (Week 39)

News
zondag, 02 oktober 2022 om 16:00
stray blogroll 1654633345225 j16vf1658239155
We zijn een weekje weg geweest, maar deze week zijn we weer terug met een nieuwe editie van uitgespeeld, gekocht en gekeken. Hier is wat de redactie deze week heeft gedaan!

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: Stray
Gekeken: -
Ik ben misschien een klein beetje late to the party als je het puur op hype bekijkt, maar deze week heb ik Stray gekocht. Ik ben er nog niet al te ver in, al kan ik me daar in vergissen als de game echt zo kort is als ik heb gehoord. Tot nu toe kan ik er wel genieten. Ik vind het in dit soort spellen altijd leuk om rond te neuzen en het feit dat je tussendoor ook af en toe aan een bank kan krabben maakt het alleen maar leuker.
Alle kattendingen in Stray zijn sowieso heel leuk gedaan. Ik wist bijvoorbeeld nog niet dat je kopjes kon geven en dat je daar dan bij ging spinnen (wat je ook voelt in de DualSense). Ik had daarbij op een gegeven moment een bug die maakte dat de kat veel langer bleef spinnen dan de bedoeling is, maar mij hoor je daar niet over klagen.

Arran

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Extraordinary Attorney Woo, Cyberpunk: Edgerunners
Tot mijn teleurstelling was de aflevering van Extraordinary Attorney Woo van vorige week de laatste. Die serie keek ik met meer plezier dan ik in eerste instantie dacht. Maar het einde was prima, dus vooruit. Attorney Woo gaat over een jonge vrouw met autisme. Ondanks deze afwijking wordt zij een advocaat, een beroep waarbij je veel contact moet hebben met klanten en rivalen. En je moet zelfs in rechtzalen spreken voor een publiek! De serie is hartverwarmend, en het geeft ook een kijkje in de problemen die komen met een mentale afwijking.
Daarnaast heb ik ook Cyberpunk: Edgerunners opgesmikkeld. Ik keek de serie haast aan een stuk door, zo vet vond ik het. Het verhaal was misschien wat zwakker, maar de actie, animatie en muziek zijn super. Franz Ferdinand, iemand? Ohh, en ik kreeg zo'n zin om Cyberpunk te spelen. Ja, de game ook wel. Maar ik heb het vooral om de RPG waar het op gebaseerd is.