The Walking Dead krijgt komedie spin-off

News
woensdag, 16 december 2020 om 9:30
the walking deadf1634110592
Lachen om zombies in The Walking Dead. Het is iets dat je niet zou verwachten gezien de aard van de serie, maar toch echt onderweg. The Walking Dead krijgt namelijk een komedie spin-off.
The Walking Dead stevent langzaam maar zeker op zijn einde af. Na elf seizoenen zal de hoofdserie in 2021 of 2022 stoppen en moeten we het doen met de spin offs die de serie heeft zoals World Beyond en Fear the Walking Dead. Aan die lijst met spin offs wordt binnenkort een komedieserie toegevoegd. Dat maakte Scott Gimple bekend. De komedieserie kent verder nog geen details, behalve dat deze de wereld van The Walking Dead niet belachelijk zal maken.

The Walking Dead krijgt meer verscheidenheid

Nu The Walking Dead gaat stoppen, wil Scott Gimple meer verscheidenheid hebben voor de serie. Er wordt onder andere nagedacht over spin offs die over de verschillende karakters gaan en er is zelfs sprake geweest van een musical rondom The Walking Dead. De komedieserie moet ook aan die verscheidenheid bijdragen. Of deze serie een lange looptijd zal kennen, of juist een hele korte serie met bijvoorbeeld twee of drie seizoenen wordt, is nog niet bekend.
Naast de The Walking Dead- series, komen er enkele films die om Rick Grimes zullen draaien. Van deze filmszijn het exacte plot en de releasedata nog niet uit de doeken gedaan.

Populair Nieuws