Speler krikt Cyberpunk 2077 framerate op door te knallen

News
woensdag, 16 december 2020 om 9:00
cyberpunk 2077 screenshotf1578999989
Dat Cyberpunk 2077 niet echt soepel draait op de PlayStation 4 en Xbox One S. De framerate is slechts één van de problemen die de game op deze platformen heeft. Een slimme gamer heeft nu een mooie oplossing gevonden om de framerate wat op te krikken in de game.
Reddit-gebruiker Tylerjordan1994 ergerde zich, net als talloze andere spelers, aan de instabiele framerate van Cyberpunk 2077 op de Xbox One en PlayStation 4. Dit is slechts één van de talloze problemen uit de game, maar wel een die in sommige gevallen voor een deel opgelost kan worden.
TylerJordan1994 kwam erachter dat de framerate van de game al instort als het wat druk is op je scherm met NPC's. Die NPC's kun je wegwerken door simpelweg even met je wapen te knallen. Zodra je dit doet, ontstaat er paniek tussen de computergestuurde karakters. Als je vervolgens de camera even wegdraait en weer terugdraait, zijn alle karakters verdwenen om een lege straat achter te laten. De framerate van de game kan op die manier met ongeveer 10 procent verbeterd worden om wat dichter bij de 30 frames per seconde te komen.

Cyberpunk 2077 problemen zorgen voor mogelijkheid voor geld terug

CD Projekt RED erkent de vele problemen die Cyberpunk 2077 heeft op de PlayStation 4 en de Xbox One consoles. Spelers kunnen daarom hun geld terugkrijgen voor de game. Als dit niet via de winkel kan, kan er een beroep gedaan worden op de ontwikkelaar die na het terugsturen van de game je geld terug zal geven. Als je Cyberpunk 2077 digitaal gekocht hebt in de PlayStation Store, gaat dit alleen niet op. Sony weigert namelijk refunds voor de game.

Populair Nieuws

Laatste Reacties