The Last of Us aflevering 4 trailer toont roadtrip

News
woensdag, 01 februari 2023 om 21:30
go1 63d4e747ae799f1675513297
HBO heeft weer een wekelijkse trailer uitgebracht voor de komende aflevering 4. De aflevering heeft de naam “Please Hold My Hand” en zal volgende week maandag te zien zijn op HBO Max.
Aflevering 3 was voor veel kijkers een ontroerende aflevering. We kregen een kijkje in leven van het liefdeskoppel Bill en Frank gespeeld door Nick Offerman en Murray Barlett. In de volgende aflevering gaat het verhaal van Joel en Ellie weer verder nadat ze zijn langs geweest in het huis van Bill en Frank waar ze veel benodigdheden vandaan haalde. Ze weten zelfs een auto te bemachtigen, die geeft het alleen snel op en ze zijn weer genoodzaakt om met de been verder te lopen. In de aflevering komen Joel en Ellie een gewapende overlevenden tegen. Dit wordt de introductie van Kathleen gespeeld door Melanie Lynskey.
“De serie speelt zich af 20 jaar na de pandemie”, luidt de omschrijving. “Joel en Ellie worden gedwongen om wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door een post-pandemisch Amerika.”
In de serie krijgen we rollen te zien van Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate) als Tommy Miller, Nico Parker (Dumbo) als Joel’s dochter Sarah, Anna Torv (Mindhunter) als Tess en Merle Dandridge (The Flight Attendant) als in dezelfde rol van de videogames als Marlene, de leider van een verzetsgroep die bekend staat als de Fireflies. Het bevat ook Jeffrey Pierce (Bosch) als Perry, Murray Barlett (The White Lotus) als Frank, Nick Offerman (Parks en Recreation) als Bill en Storm Reid (Euphoria) als Riley.