Supervillain keert mogelijk terug naar Supergirl in laatste seizoen

News
woensdag, 30 december 2020 om 17:30
xgn google image
Fans van Supergirl zullen met een gemengd gevoel uitkijken naar seizoen 6 van de serie. Het is namelijk een nieuw seizoen, maar het zullen tegelijkertijd de laatste afleveringen zijn voor de CW show. Voor de finale lijkt nu een bekende supervillain terug te keren.
Let op: dit artikel bevat spoilers over seizoen 2 en 3!
Eerder deze week heeft het officiële Twitter-kanaal van Supergirl een cryptische tweet gedeeld. In het bericht hoopte het kanaal dat ‘er meer sneeuw aankomt dan Reign’, als woordgrapje op de Engelse naam voor regen. Gecombineerd met het bericht is ook een foto uit seizoen 3 van Supergirl met daarop Samantha Arias - beter bekend onder haar alter ego Reign.
Televisiezender CW lijkt daarmee te hinten dat Reign terug zal keren voor het laatste seizoen van Supergirl. Reign is namelijk een Worldkiller, een bovennatuurlijk gemaakt wapen op Krypton dat bedoeld is om de aarde te vernietigen. In seizoen 3 was ze dan ook de grote supervillain in de serie en kreeg ze het zelfs voor elkaar om Supergirl in een coma te krijgen.

Wat voor rol zal Reign vervullen?

Of Reign opnieuw de grote schurk zal zijn is alleen niet helemaal duidelijk. In tegenstelling tot andere antagonisten is Samantha Arias namelijk niet inherent slecht. Ze werd in seizoen 2 van serie geïntroduceerd als alleenstaande moeder en wist niks af van haar echte afkomst. Zelfs na haar reveal als Reign is Sam zelfs nog tot inkeer gekomen en wist ze haar alter ego te onderdrukken. Sindsdien is ze met haar dochter vertrokken naar Metropolis en is ze daar de CEO geworden van L-Corp in de stad.

Populair Nieuws