Storing bij Wordfeud maakt Scrabble-plezier onmogelijk

News
woensdag, 08 september 2021 om 11:55
wordfeud 2f1594024386
Had je vandaag zin om lekker een potje online Scrabble te spelen via Wordfeud? Dan heb je pech, want dat wordt onmogelijk gemaakt door een storing met de app.
Volgens de richtlijnen van de overheid moeten we nog steeds zoveel mogelijk thuiswerken en als het even kan, ons ook zoveel mogelijk thuis vermaken. Gelukkig zijn er anno 2021 talloze manieren om samen games te spelen op afstand, zoals een potje digitale Scrabble via de Wordfeud app.
Dat wordt vandaag alleen nogal lastig gemaakt. Volgens Allestoringen.nl kampt de applicatie van de populaire game namelijk met een storing. Gebruikers melden dat de app niet werkt en daardoor wordt het onmogelijk gemaakt om de game te spelen. Anderen melden weer dat er geen verbinding kan worden gemaakt met de server.

Comeback voor Wordfeud

De game voor spelfanaten is alweer een beetje op leeftijd, maar de gebruikersaantallen van Wordfeud zijn de afgelopen maanden weer flink gestegen. Sinds de lockdown is Wordfeud namelijk weer razend populair geworden.
Dat is ook niet zo heel vreemd, want het is de ideale manier om de tijd te doden als er niks te doen is op het werk en je zet je grijze celletjes bovendien goed aan het werk. Het is alleen wel te hopen dat de storing snel voorbij is, anders zullen veel spelers met weemoed naar hun smartphone-scherm kijken. Het team achter Wordfeud heeft op haar Twitter-pagina nog niks gemeld over een storing, dus het is ook mogelijk dat de technische problemen nog niet bekend zijn bij de ontwikkelaar.

Populair Nieuws