Scoor dikke korting op LEGO in deze sale!

News
maandag, 07 november 2022 om 17:00
Lego is populair onder zowel jongeren als ouderen en alles daar tussenin. De sets zijn alleen relatief duur, vooral met de huidige crisis die nu bezig is. Gelukkig stunten verschillende webshops wel eens met de prijzen en dat is nu ook weer het geval.
Het is bijna december en dit betekent dus dat Sinterklaas en Kerst al bijna voor de deur staan. LEGO staat voor veel mensen dan ook boven aan hun lijstje. Maar zeker in de huidige economische situatie is het misschien wat aan de dure kant. Gelukkig hebben verschillende webshops af een toe een scherpe korting.

Veel LEGO deals bij Intertoys!

Op dit moment kun je mooie korting scoren bij Intertoys. Er zijn namelijk verschillende LEGO sets in de aanbieding daar. Waaronder ook een aantal nieuwe, zoals de LEGO Horizon Forbidden West Tallneck. Dit zijn de meest opvallende kortingen bij Intertoys:
Dit zijn natuurlijk slechts een paar hoogepunten. Bij Intertoys zijn er nog veel meer sets in de korting. Op deze pagina kun je alle LEGO vinden. Als LEGO niet is wat je zoekt, kun je momenteel in de Nintendo eShop ook allerlei kortingen vinden. BIj Mediamarkt vind je allemaal tv's in de aanbieding, aangezien het WK voor de deur staat.

Populair Nieuws