Ryan Gosling in gesprek over rol in de MCU

News
vrijdag, 22 december 2023 om 7:00
Er gaan geruchten dat acteur Ryan Gosling, recent nog genomineerd voor een Golden Globe voor zijn rol in Barbie, mogelijk een rol gaat spelen in het Marvel Cinematic Universe (MCU).
Volgens insider Daniel Richtman heeft Gosling onlangs gesprekken gehad met het hoofd van Marvel Studios Kevin Feige om een rol binnen het uitgebreide MCU te bespreken.

Gosling als Dr. Strange?

Eerder werd Gosling al genoemd voor de rol van Doctor Strange (momenteel gespeeld door Benedict Cumberbatch). Vaak als MCU fans het hebben over Goslings mogelijke rol in de MCU wordt veelal het personage Nova vaak genoemd als een geschikte mogelijkheid.
Ondanks dat er nog geen rol is aangekondigd voor zijn er naast Gosling ook namen zoals Tom Cruise, Miles Teller en Glen Powell genoemd door fans voor de rol van Nova.

Richard Rider alias Nova

Dit nieuws (of eigenlijk gerucht) gaat gepaard met het gerucht over de ontwikkeling van een Nova-project binnen het MCU. Het personage Nova is gebaseerd op het personage Richard Rider uit de comics en wordt beschouwd als een of ander kosmische superheld en een belangrijk lid van het zogeheten Nova Corps.
Eerder werd er over gesproken dat dit project zou gaan om een Disney+ serie. Al ligt het niet erg voor de hand dat dit gaat gebeuren met Gosling in de hoofdrol, gezien er flink wat betaald moet worden om hem aan boord te krijgen.
Ondanks onzekerheden over de productie en zelfs geruchten over mogelijke vertragingen of een gehele annulering van het Nova-project blijven fans enthousiast over de mogelijke komst van Nova naar het MCU.

Populair Nieuws