Resident Evil multiplayer shooter onthuld, gratis bij Resident Evil Village

News
vrijdag, 22 januari 2021 om 11:30
resident evil reversef1611305888
De Resident Evil franchise wordt 25 jaar oud dit jaar en omdat te vieren pakt Capcom groots uit. Zo komt in 2021 niet alleen Resident Evil Village uit, maar verschijnt ook Resident Evil Re:Verse, een multiplayer shooter die spelers gratis bij RE Village krijgen.
Gisteravond was het een spannende avond voor fans van Resident Evil. Capcom organiseerde namelijk een Resident Evil Village Showcase, waarbij er meer beelden werden getoond van de aankomende horrorgame en er werd nieuwe informatie gedeeld. Dat was alleen niet het enige wat de ontwikkelaar heeft laten zien.
Capcom kwam namelijk ook met een onthulling en teaser trailer van Resident Evil Re:Verse. De game wordt een multiplayer shooter, waarbij spelers het met iconische personages uit de franchise het tegen elkaar opnemen in 6-speler deathmatch. Veel is er nog niet bekend over de gameplay, maar wel is duidelijk dat spelers omgetoverd worden tot een biowapen (lees: enorme zombie) wanneer ze gedood worden. Check de beelden hieronder.

Release Resident Evil Village nabij

Spelers die Resident Evil Village kopen, zullen de multiplayer shooter gratis bij de hoofdgame ontvangen. Het is nog niet duidelijk of Re:Verse ook als standalone game wordt uitgegeven. Ben je nog niet zeker of je Resident Evil Village in huis wil halen, maar je dan geen zorgen. De game heeft nu namelijk een demo gekregen, waarbij je een apart verhaal volgt. Diezelfde strategie werd gebruikt voor Resident Evil 7.

Populair Nieuws