Releasedatum voor nieuwe South Park film bekend

News
vrijdag, 29 oktober 2021 om 8:30
south parkf1615817680
Na 20 jaar wachten komt er eindelijk weer een South Park film. De film South Park: Post Covid zal op 25 november uitkomen op Paramount+. Daarnaast komen er nog dertien andere films aan.
De nieuwste South Park film komt in november exclusief uit voor Paramount+. Buiten de Verenigde Staten kan je de film ook kijken in Scandinavië, Latijns-Amerika, Australië en Canada. De film is onderdeel van een grote deal die South Park-makers Trey Parker en Matt Stone hebben gesloten met ViacomCBS. Met deze deal komen er nog minstens veertien films en vijf seizoenen van de serie. De eerste van die films staat gepland voor een release op 25 november. In de film hebben Stan Marsh, Kenny McCormick, Eric Cartman en Kyle Broflovski te maken met een post-COVID-wereld.
Er is nog weinig bekend over de film: hij kreeg slechts een teaser van 10 seconden waarin je alleen de jongens bij de bushalte zag staan. In december staat er al een tweede film gepland, maar is daar ook nog niks over bekend. Waarschijnlijk zal hij, net zoals South Park: Post Covid, gaan over de pandemie in hun fictieve stad in de Amerikaanse staat Colorado.

Veertien films in totaal

De nieuwe films van Parker en Stone zullen wel wat korter zijn dan de eerste film uit 1999 (South Park: Bigger, Longer and Uncut). Dat was een musical van 81 minuten. Stone en Parker zijn van plan om films te maken van ongeveer een uur. Het doel van de makers is om tot 2027 elk jaar twee films uit te brengen, in totaal veertien films.

Populair Nieuws