Red Dead Online pakt uit speciaal voor Thanksgiving

News
donderdag, 03 november 2022 om 15:45
red dead online naturalist hunterf1596620893
Halloween is voorbij en dus wordt het vizier gezet op de volgende feestdag. Red Dead Online pakt deze maand namelijk speciaal uit voor Thanksgiving.
Het kwik daalt, de nachten worden langer en wintertijd is ingegaan. Dat betekent dat het bijna tot is voor alle klassieke feestdagen. Hoewel dat voor ons Sinterklaas en Kerstmis betekent, kijken ze in de Verenigde Staten juist uit naar Thanksgiving - inclusief het VS van Red Dead Online.
Deze maand kan je namelijk in de game de feestdag vieren. Win je een potje in de Featured Series tussen 22 en 28 november, dan krijg je een herfstige Macbay Jacket en een rode Diamondback Hat. Log je in die tijd simpelweg in op Red Dead Online, dan krijg je een voucher voor 10 goudstaven korting op alle Specialist Roles en 150 dollar bonus.
Natuurlijk wordt er ook veel vlees gegeten tijdens Thanksgiving. Daardoor kan je tussen 23 en 25 november maar liefst vijf keer zoveel dollars en XP verdienen voor het verkopen van kalkoenen aan de lokale slager.

Voordelen voor Naturalists

Al dat gejaag gaat in tegen de natuur van de Naturalists, maar die spelers kunnen deze maand juist lekker profiteren van veel voordelen. Je krijg namelijk drie keer zoveel XP en dollars op de Wild Animal Tagging en Wildlife Photographer Free Roam Events. Harriet Davenport zal ook nog eens het driedubbele uitbetalen voor alle Samples die je haar levert.
PvP-spelers kunnen ondertussen weer genieten van een nieuwe Features Series kalender. Elke week staat er weer een andere modus in de spotlight. Deze week kan je lekker veel geld en ervaringspunten verdienen in de Lemoyne Series.

Populair Nieuws