Ratchet & Clank: Rift Apart PC patch brengt welkome feature

News
vrijdag, 11 augustus 2023 om 15:30
ratchet and clank rift apartf1610031391
Ratchet & Clank: Rift Apart is de nieuwste PS5-game waarvoor je geen PS5 meer nodig hebt. De game is onlangs namelijk verschenen op PC. Niet alle spelers konden meteen van dezelfde features genieten, maar een patch verandert dat nu.
Ray tracing is één van de manieren waarop games er in de huidige generatie nog mooier uitzien dan in de vorige. Ook in Ratchet & Clank: Rift Apart is deze feature beschikbaar, maar in de PC-versie was het nog niet voor iedereen beschikbaar. Er was namelijk alleen ray tracing voor videokaarten van Nvidia.
Wie een build met een AMD-kaart heeft, viel daardoor een beetje buiten de boot. Maar dankzij een nieuwe patch kun je ook met GPU’s van AMD nu gebruik maken van ray tracing. Daarvoor moet je natuurlijk wel een kaart hebben die dat ondersteunt en niet vergeten om te zorgen dat je drivers up to date zijn.

Ratchet & Clank patch fixt ook vervelende bug

Ook als je al gebruik kon maken van ray tracing, is het verstandig om de nieuwe patch te installeren. Hij lost namelijk ook de nodige bugs op. Bepaalde tekst die niet goed werd weergegeven moet nu bijvoorbeeld leesbaar in beeld komen.
Ook niet onbelangrijk is dat er een crash is opgelost. Als je PC een wat oudere processor had, kon het gebeuren dat de game geregeld crashte, terwijl de processor wel voldeed aan de systeemeisen van de game. De nieuwe patch zou dat moeten verhelpen.

Populair Nieuws