Profiteer nu van Naturalist bonussen in Red Dead Online

News
woensdag, 16 november 2022 om 15:00
image004f1596016516
Dierenliefhebbers kunnen nu mooi aan de slag als Naturalist in Red Dead Online. Momenteel kan je namelijk profiteren van veel bonussen en voordelen voor de rol.
De Naturalist is de nieuwste specialistische rol die aan Red Dead Online is toegevoegd door Rockstar. Soms lijkt de rol een beetje vergeten te worden, maar dat is momenteel allesbehalve het geval. De komende tijd kan je namelijk profiteren van mooie bonussen als Naturalist in de online wereld van Red Dead Redemption 2.
Harriet Davenport deelt namelijk drie keer zoveel dollar en XP uit voor alle Samples die je bij haar aanlevert in november. Daarnaast krijg je ook driedubbele beloningen voor het voltooien van de Free Roam Events Wild Animal Tagging en Wildlife Photographer. Het laatstgenoemde event levert ook nog eens een oranje Raccoon Hat op.
Voor het inloggen in Red Dead Online word je ook al beloond deze maand. Alle spelers krijgen namelijk vijf Blending Tonics en Predator Bait om hun expedities makkelijker te maken. En wanneer je twee Samples inlevert bij Harriet krijg je 200 stuks Sedative Ammo en een coupon voor 50 procent korting op een Established of Distinguished Naturalist Role Item.

Meer voordelen in Red Dead Online

Natuurlijk worden niet alleen Naturalists in het zonnetje gezet in Red Dead Online deze maand. Je kan namelijk ook lekker verdienen als je goed bent in Races, omdat ze nu twee keer zoveel beloningen opleveren. Of als het je lukt om The Ember of the East te stelen, dan krijg je het dubbele aantal dollar, goud en ervaringspunten.
Vergeet ook niet om voor het eind van de maand de gratis Community Outfit bij elkaar te sprokkelen in de Wheeler, Rawson & Co. catalogus!

Populair Nieuws