Pokémon Legends Arceus brengt nieuwe regio, Pokémon en gameplaystijl

News
woensdag, 18 augustus 2021 om 16:00
pokemon legends arceusf1641979932
Tijdens de nieuwe Pokémon Presents zijn een scala van nieuwe details over Pokémon Legends Arceus uit de doeken gedaan. Zo is duidelijk geworden hoe de game daadwerkelijk gaat spelen en dat belooft een grotere verandering te worden dan oorspronkelijk gedacht. Tevens zijn er flink wat nieuwe Pokémon te vinden.
Pokémon Legends Arceus gaat zich afspelen in de oertijd van de Sinnoh-regio. Destijds had deze dan ook een andere naam. In de game staat de regio bekend onder de naam Hissui, waarin Mount Cornet centraal staat.
Het doel van de game is om de eerste Pokédex in de geschiedenis van de regio te maken. Dit doe je uiteraard door de verschillende Pokémon te vangen, maar dit doe je uiteraard niet alleen. Vanuit Jubilife City start je operatie, waarbij je je aansluit bij de Galaxy Expedition Team. De speler zit bij het Survey Corp, de groep die onderzoek doet naar de Pokémon.
Chcek de nieuwe Pokémon Legends Arceus-beelden hieronder zelf:

Pokémon Legends Arceus toont nieuwe vormen

Uiteraard zijn er ook een scala van nieuwe Pokémon te vinden in de titel die voor 28 januari 2021 op de planning staat. De nieuwe vormen die uit de doeken zijn gedaan, zijn:
  • Wydeer, een Normal/Psychic-type Pokémon
  • Basculegion een Water/Ghost Pokémon
  • Hisuian Braviary een Psychic/Flying Pokémon
  • Hisuian Growlithe een Fire/Rock Pokémon
Uit de beelden blijkt dat de gameplay dan ook flink op de schop gaat. Trainers kunnen namelijk aangevallen worden door wilde Pokémon zonder dat hun eigen Pokémon ze verdedigen. Sluipen is dan ook een belangrijke manier om nieuwe Pokémon te benaderen als je niet wil sterven. Verder kunnen Pokémon tijdens gevechten verschillende vechtposities aannemen: Strong Style en Agile Style.