Pedro Pascal wint dronken een SAG Award voor The Last of Us

News
maandag, 26 februari 2024 om 16:00
pedro pascal sag awards 2024f1708958221
Tijdens de SAG Awards heeft Pedro Pascal eindelijk een grote prijs gewonnen voor zijn rol in The Last of Us. De acteur was alleen wel een beetje beschonken toen hij de prijs in ontvangst mocht nemen.
Toen The Last of Us verscheen op HBO werd de serie door velen geprezen. De show weet namelijk erg sterk het verhaal van Joel en Ellie te vertalen naar het televisiescherm, mede dankzij het acteerwerk van Pedro Pascal en Bella Ramsey.
De concurrentie op het gebied van televisieseries is het afgelopen jaar alleen erg hoog geweest, waardoor The Last of Us geen prijzen wist te winnen bij de Golden Globes en Primetime Emmy Awards. Pascal had daardoor zaterdagavond tijdens de SAG Awards dan ook de hoop al een beetje opgegeven, ondanks dat hij was genomineerd voor de prijs voor beste acteur in een dramaserie.
Tegen zijn eigen verwachtingen in won hij de prijs, met een opvallende ontvangstspeech als gevolg. De acteur had naar eigen zeggen iets teveel gedronken.

“Ik ben een beetje dronken. Ik dacht dat ik dronken kon worden. Ik zet mezelf voor gek, maar heel erg bedankt hiervoor! Ik zit al sinds 1999 bij de bond, dus dit is verdomme een hele eer. Aan de genomineerden, jullie allemaal, ik kan me jullie namen nu niet herinneren.”

De andere genomineerden

Met de prijs heeft Pascal niet de minste namen verslagen. De andere kanshebbers voor de prijs waren namelijk Brian Cox, Kieran Culkin, Matthew MacFadyen (allemaal Succession) en Billy Crudup (The Morning Show).
Culkin won eerder de prijs voor beste acteur bij de Golden Globes, waarin hij gekscherend Pascal uitdaagde. Achter de schermen bij de SAG Awards maakte de acteur dan ook de grap dat ‘dit zijn wraak’ was op Culkin.

Populair Nieuws