Nieuwe Pokémon getoond in lange Scarlet & Violet trailer

News
donderdag, 06 oktober 2022 om 17:30
pokemonscarletf1676998366
Over een ruime maand begint alweer de negende generatie van Pokémon games. Deze wordt ingeluid met Pokémon Scarlet & Violet, waarvoor nu een vrij lange trailer is getoond. Deze laat verschillende features zien en introduceert een nieuwe Pokémon.
Pokémon trainers moeten nog even geduld hebben voor ze aan het avontuur in de nieuwe Paldea-regio van Scarlet en Violet kunnen beginnen. Maar om de tijd een beetje te overbruggen kun je nu wel een nieuwe trailer zien. Deze toont maar liefst 14 minuten van de game.
Eén van de grootste onthullingen van de trailer is een nieuwe evolutie van de Pokémon Girafarig, namelijk Farigiraf. Het type van deze evolutie blijft Normal/Psychic, maar Farigiraf kan maar liefst twee nieuwe abilities hebben. Cud Chew laat Farigiraf twee keer dezelfde bes eten, terwijl Armor Tail voorkomt dat een tegenstander anvallen met prioriteit, zoals Quick Attack, kan gebruiken.
Ook is er een nieuwe feature in de vorm van de TM Machine. TM’s zijn nadat ze een tijdje oneindig gebruikt konden worden weer maar één keer bruikbaar. Gelukkig kun je de cd’tjes dit keer zelf branden met de TM Machine. Daarvoor moet je wel speciale punten en materialen hebben.

Wanneer is de release van Pokémon Scarlet en Violet?

Hierboven kun je de hele trailer zelf bekijken. Er is bijvoorbeeld nog te zien dat je je Pokémon weer kunt wassen en verzorgen en dat er weer een mogelijkheid is om eten klaar te maken. Je kunt dat allemaal zelf gaan doen vanaf 18 november, wanneer Pokémon Scarlet en Violet verschijnen voor de Switch.