'Nieuwe Nintendo Direct (Mini) komt deze week'

News
maandag, 24 augustus 2020 om 14:15
nintendo switchf1599555458
Volgens journalist Jeff Grubb gaat Nintendo komende vrijdag een nieuwe Nintendo Direct of Nintendo Direct Mini uitzenden. Eerder had de journalist het al bij het juiste eind over verschillende livestreams van zowel Sony als Microsoft.
Grubb heeft in de wandelgangen vernomen dat er komende week een Nintendo Direct op de planning staat. Of het een normale Nintendo Direct of een Direct Mini is, weet de journalist zelf ook nog niet zeker. Ook bestaat er een kans dat het bij een Direct Mini alleen zal draaien om third-party aankondigingen.
Mocht daadwerkelijk een Direct Mini verschijnen, is er volgens Grubb nog wel een tweede Nintendo Direct op komst. Deze zou vervolgens in september uitgezonden moeten worden. Dan heeft Nintendo namelijk een bijeenkomst voor investeerders waarin resultaten gepresteerd worden. Welke games te verwachten zijn in de Nintendo Direct (Mini) is ook nog onbekend.
Al tijden gaan er geruchten over een speciale collectie van 3D-Mario-games die wegens het 35-jarig jubileum uitgebracht zou worden. Games als Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy en Super Mario 3D World zouden in de bundel moeten zitten. Tot op heden is een aankondiging uitgebleven.

Tekenen van Nintendo Direct aankondigingen

Het komt wel vaker voor dat er in de wandelgangen gesproken wordt over een Nintendo Direct (Mini) die aanstaande is. Vaak blijken deze geruchten te kloppen, zelfs als Nintendo zelf geen aankondiging vooraf maakt. Soms plaatst het bedrijf uit Japan de Nintendo Direct-afleveringen uit het niets, terwijl andere keren wel een waarschuwing vooraf wordt gegeven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties