Nieuwe Dragon Quest Monsters-game voor de Switch

News
zondag, 28 mei 2023 om 14:00
dragon quest switchf1582662382
Fans van de Dragon Quest Monsters-games kunnen zich verheugen op een nieuwe titel. Square Enix heeft namelijk officieel aangekondigd dat er momenteel een gloednieuwe Dragon Quest Monsters-game in ontwikkeling is speciaal voor de Nintendo Switch.
Deze aankondiging vond plaats tijdens een speciale video ter ere van het 25-jarig jubileum van de geliefde Dragon Quest-serie. Er is verder nog geen details vrijgegeven over de nieuwe titel, en ook een releasedatum van de game is nog niet bekendgemaakt
  • Wist je dat XGN elke vrijdag een reageer & win heeft waarbij je kans maakt op te gekke prijzen? Deze week zijn dat kaartjes voor Spider-Man Across the Spider-Verse en goodies
De Dragon Quest Monsters-games zijn een spin-offserie van de populaire Dragon Quest RPG-franchise. In deze spellen draait het allemaal om het verzamelen, temmen en trainen van monsters om epische gevechten aan te gaan. Spelers kunnen de rol aannemen van een Monster Scout, die op zoek gaat naar verschillende monsters om toe te voegen aan hun team.

Mogelijke release in september

De eerste Dragon Quest Monsters-game werd in 1998 uitgebracht op de Game Boy Color. Dit jaar vieren we het 25-jarig jubileum van de serie op 25 september. Het is dus mogelijk dat we in september meer informatie krijgen over de aankomende game en zelfs de releasedatum te weten komen. De serie heeft in de loop der jaren verschillende titels gekend, waaronder "Dragon Quest Monsters: Joker" voor de Nintendo DS en "Dragon Quest Monsters: Terry's Wonderland" voor de Game Boy Color.