Nieuwe docureeks over Max Verstappen snel te zien bij Viaplay

News
donderdag, 09 maart 2023 om 13:00
max verstappen 2023 fotoshootf1676976528
Als je meer wil weten over het leven van Max Verstappen, dan kan je binnenkort bij Viaplay terecht. De streamingdienst komt namelijk met een docureeks over de regerend wereldkampioen.
Viaplay is sinds vorig jaar een samenwerking aangegaan met Max Verstappen en daar hebben abonnees al de vruchten van kunnen plukken. Op de streamingdienst is namelijk de documentaire Lion Unleashed te zien, waarin hij praat over het bewogen seizoen van 2021, toen hij op het nippertje de titel pakte.
Fans kunnen binnenkort genieten van een nieuwe docureeks over de Nederlandse F1-coureur. Op 2 april komt Viaplay namelijk met Max Verstappen: Anatomy of a Champion. Dat meldt onder andere NU.nl. Voor de nieuwe documentaire heeft een cameraploeg de coureur van Red Bull Racing gevolgd gedurende het seizoen van 2022.

“Het afgelopen seizoen heb ik Viaplay toegang gegeven tot mijn wereld om een eerlijke en persoonlijke blik te werpen op mijn carrière en leven. Voor mij is het verhaal natuurlijk heel bekend, maar ik hoop dat dit kijkers de kans geeft om te zien wat iedereen om mij heen heeft bijgedragen aan het behalen van het succes dat we tot nu toe hebben gehad.”

Verstappen hoopt daarnaast dat het kijkers meer inzicht geef in het harde werk en toewijding die de coureurs moeten geven in de Formule 1.

Goed begin van 2023

Na het behalen van zijn tweede titel vorig jaar is Verstappen dit jaar goed van start gegaan om de derde op rij te scoren. De Nederlander wist namelijk de Grand Prix van Bahrein met ruime voorsprong te winnen, voor teamgenoot Sergio Perez. Ferrari en Mercedes hebben ondertussen geen al te best begin van het seizoen gehad.