Netflix komt met Undercover spin-off serie over Ferry

News
maandag, 04 april 2022 om 13:30
undercover s2e9 up1 cthomasdhanensf1649065830
Het is nog niet helemaal zeker of er een vierde seizoen van Netflix’ populaire serie Undercover komt, maar Netflix heeft alsnog goed nieuws voor fans van de serie. De streamingdienst laat namelijk weten dat er een spin-off serie over Ferry Bouman in de maak is.
De serie heet Ferry: De Serie en vertelt hoe Ferry Bouman begon als xtc-producent in de Brabantse onderwereld. Netflix maakte eerder al een prequel film over Ferry, waarin de jonge jaren van de drugscrimineel getoond werden, waaronder hoe hij Danielle leerde kennen. De nieuwe serie speelt zich af na de film.
Uiteraard keren Frank Lammers en Elise Schaap, die Ferry en Danielle vertolken, terug in de spin-off. Of we ook andere bekende gezichten gaan zien is nog niet bekend. Lammers heeft er in ieder geval zin in: ‘’Met Ferry: De Serie gaan we weer terug in de tijd. Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.’’

Krijgt Undercover een seizoen 4?

De serie is nog in een vroeg stadium, dus het zal nog even duren voor de serie op Netflix te zien is. Of we ondertussen van een vierde seizoen kunnen genieten is nog niet helemaal duidelijk. Netflix heeft nog geen officiële verklaring naar buiten gebracht, maar Frank Lammers en Tom Waes zien het in ieder geval wel zitten. Lammers gaf aan Ferry te willen blijven spelen zolang de scripts goed zijn.

Populair Nieuws