Netflix dropt eindelijk releasedatum en trailer voor Lupin seizoen 2!

News
dinsdag, 11 mei 2021 om 17:30
lupin part 2 persbericht 2f1624302159
Netflix begon met een puzzel op Twitter over wanneer het nieuwe seizoen te streamen is, daarbij werd ook bekendgemaakt dat er een nieuwe trailer de dag erna werd gepubliceerd. En gelukkig heeft Netflix ons gebracht wat ze beloofde, de nieuwe trailer van Lupin seizoen 2 is hier samen met de releasedatum!
In de nieuwe trailer van Lupin seizoen 2 zien we dat het menens is voor Assane. Zijn zoontje is ontvoerd en de politie zit hem wederom op de hielen, maar zijn nu dichterbij dan ooit. Doordat een geliefde nu op het spel staat, wordt het voort Assane moeilijker dan ooit en staat hem een grote uitdaging te wachten. Met zowel de vijand als zichzelf krijgt hij verschillende conflicterende situaties.
Vanaf 11 juni mogen we eindelijk het avontuur van de meest gezochte man in Frankrijk weer aanschouwen op Netflix!

Assane staat met de rug tegen de muur

De familie van Assane is compleet verwoest doordat hij helemaal ingaf aan het verlangen van wraak op Hubert Pelligrini. Hij staat nu met de rug tegen de muur en moet een nieuwe plan bedenken, eentje die zelfs mogelijk zijn eigen leven in gevaar gaat brengen. Het nieuwe seizoen wordt een ware rollercoaster en brengt enorm toffe momenten met zich mee net zoals het eerste seizoen.
Omar Sy speelt wederom de rol van Assane en doet dit net als voorheen met een goede dosis humor, maar wel met respect naat de serieuze momenten in de serie.
Check hieronder de trailer en bereid je alvast voor!

Populair Nieuws