Monster Hunter Rise krijgt extreem zeldzame amiibo figuren

News
woensdag, 20 januari 2021 om 15:45
monster hunter risef1609964578
Verzamelaars van amiibo hebben soms al te maken met figuren die lastig zijn om te verkrijgen, met name als het gaat om één van de eerste batch aan karakters. Het zal nu alleen wel heel lastig om de collectie compleet te maken, want Monster Hunter Rise krijgt extreem zeldzame amiibo figuren.
Het is geen geheim dat de Monster Hunter franchise een eigen leven is gaan leiden in Japan. Met de release van Monster Hunter World is de serie in het Westen een stuk populairder geworden, maar in het land van de rijzende zon is Monster Hunter een begrip.
Met de release van Monster Hunter Rise wil Capcom dat dan ook gaan belonen. Iedereen die de game koopt via de Japanse 7-Eleven maakt automatisch kans op een wel heel speciale prijs. Capcom verloot namelijk drie verschillende Monster Hunter amiibo figuren… van goud! Hoeveel figuurtjes er precies zullen worden verloot is niet duidelijk, maar toen Capcom eerder een soortgelijke actie organiseerde ging het om tien exemplaren.

Nog meer amiibo op komst

Wil je ook in Europa een amiibo van Monster Hunter Rise bemachtigen, dan is dat zeker mogelijk. Bij de Collector’s Edition van de game zich namelijk een amiibo van het monster Magnamola inbegrepen, naast nog een heel scala aan extra’s.
Liefhebbers van Super Smash Bros. Ultimate kunnen in maart ook een aantal figuren aan hun collectie toevoegen. Over twee maanden zullen namelijk ook de karakters Banjo & Kazooie, Blyleth en Terry aan het aanbod worden toegevoegd.