Microsoft komt vanavond met een nieuwe Xbox Showcase

News
woensdag, 05 april 2023 om 15:30
f817aa8c 02c1 4ba9 84a8 20d357d52939f1605600404
Microsoft komt vanavond ineens met een nieuwe showcase. Het gaat om een ID@Xbox Showcase, waarbij de focus ligt op indiegames.
In juni gaat Microsoft niet naar de E3 - dat nu ook helemaal afgelast is door het grote aantal afwezigheden - maar de Amerikaanse uitgever komt wel met een eigen show in juni. Tijdens de Xbox Showcase zal het bedrijf laten zien welke grote titels er allemaal aan zitten te komen.
Vanavond is het alleen tijd voor een andere showcase, dat heeft Microsoft plotseling aangekondigd via Twitter. Deze keer zal de focus alleen niet liggen op grote blockbusters, maar juist op kleinere indiegames. Het gaat namelijk om een ID@Xbox Showcase, het platform van Microsoft voor indie-ontwikkelaars. Er zullen nieuwe trailers worden getoond, er zijn interviews met ontwikkelaars en meer. Welke games er precies getoond gaan worden, dat is alleen nog even de vraag.
De ID@Xbox Showcase gaat van start om 19:00 Nederlandse tijd. De show is te volgen via het Twitch-kanaal van Xbox.

Nieuwe titels voor Xbox Game Pass?

De showcase is mogelijk ook goed nieuws voor abonnees van de Xbox Game Pass. Tijdens de vorige ID@Xbox Showcase werden er namelijk maar liefst acht nieuwe games voor de dienst aangekondigd.
Daarnaast zullen er ook veel fans uitkijken naar nieuwe beelden of informatie van Hollow Knight Silksong. De game komt vanaf dag één uit op de Game Pass en zou dit jaar moeten verschijnen, maar er is al een tijdje niks meer naar buiten gekomen over de game.

Populair Nieuws