Laatste kans om van de Red Dead Online bonussen van november te profiteren

News
vrijdag, 25 november 2022 om 14:30
red dead online huntingf1601461548
De maand is alweer bijna ten einde en dat betekent ook dat het einde van de huidige bonussen in Red Dead Online in zicht komt. Profiteer dus nog snel van alles wat november te bieden heeft.
De updates voor Red Dead Online duren sinds het begin van dit jaar niet een week, maar een hele maand. Daardoor kan je optimaal profiteren van de voordelen die op dat moment gelden. Zo kunnen momenteel Naturalists snel hun zakken vullen.
Harriet Davenport staat namelijk klaar met het driedubbele aantal dollars en XP voor alle Samples die je in november aanlevert. En voor de Naturalist Free Roam Events Wild Animal Tagging en Wildlife Photographer krijg je ook drie keer zoveel geld en ervaringspunten.
Daarnaast wordt het ook even wat makkelijker gemaakt om zeldzame dieren te vinden, want alle Naturalists krijgen vijf Blending Tonics en Predator Bait en 200 stuks als cadeautje van Rockstar. Voor het inleveren van twee Samples krijg je ook nog eens een kortingscoupon en 200 stuks Sedative Ammo.

Meer bonussen in Red Dead Online

In november zijn er alleen meer bonussen dan alleen voor Naturalists. Liefhebbers van de Showdown modi kunnen losgaan in de Featured Series voor verschillende voordelen, waarbij de Hardcore Special Edition Modus de laatste week worden uitgelicht.
Deze week kan je ook nog het dubbele aantal beloningen scoren voor het voltooien van Races en The Ember of the East opportunity. Vergeet ook niet de gratis Community Outfit van november bij elkaar te verzamelen als je dat nog niet hebt gedaan!