Kwebbelkop en Martin Garrix spelen Mario Kart voor War Child

News
donderdag, 01 september 2022 om 14:30
mario kart 8 deluxe switch wallpaper 3f1577207458
Met de oorlog in Oekraïne is War Child, dat zich inzet voor kinderen in oorlogsgebieden, misschien wel relevanter dan ooit. De komende maand zamelt GameForce geld in voor het goede doel. Daarbij krijgt komt er hulp van onder andere Martin Garrix en Kwebbelkop, die Mario Kart gaan streamen.
Gamers zijn vaak wel te porren voor een benefietactie en de komende maand loopt er één voor War Child. Samen met verschillende BN’ers en influencers zamelt de game-beurs GameForce geld in voor War Child. Onder andere Martin Garrix, Kwebbelkop, Vivianne Miedema en Chef’Special doen mee.
Voor de actie gaan ze Mario Kart 8 Deluxe spelen. Elke dag van 5 september tot 3 oktober speelt een deelnemer aan de actie de game op Twitch en kunnen kijkers meeracen. Belangrijk is natuurlijk ook dat kijkers doneren aan War Child.

Is er wat te winnen met deze Mario Kart actie voor War Child?

De vier streamers die het meeste ophalen voor War Child gaan door naar een grote finale tijdens GameForce op 8 en 9 oktober. Daarin nemen ze het op tegen vier andere deelnemers. Het enige wat er te winnen is, is roem en een speciale Power Up Cup.
Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de kinderen in oorlogsgebieden. GameForce hoopt dat het genoeg ophaalt met deze actie om War Child te helpen zo’n 1000 extra kinderen te helpen. Hopelijk kunnen ze uiteindelijk net zo zorgeloos gamen als bij ons normaal is.

Populair Nieuws