Krijgt Darth Vader nu ook een Star Wars serie op Disney+?

News
maandag, 26 oktober 2020 om 14:00
darth vader rogue onef1603707044
Disney zet vol in op de Star Wars franchise. Zo zijn er al meerdere series onderweg naar Disney+ en zijn er veel films in de maak. Mogelijk krijgt nu ook Darth Vader zijn eigen serie op de streamingdienst.
Er zijn in het Star Wars universum veel films en series gemaakt die zich richten op de Jedi en andere personages die strijden tegen onderdrukking. Een show waarbij de focus ligt op een Sith is er alleen niet. Mogelijk gaat daar binnenkort verandering in komen.
Volgens Geekosity wordt er bij Disney namelijk gespeeld met het idee voor een serie over Darth Vader. Na de laatste scene in Rogue One: A Star Wars Story is het duidelijk geworden hoe geliefd het personage is onder de Star Wars fans en een eigen serie voor de ultieme villain is dan ook geen gek idee. Daar moet dan alleen wel tempo achter gezet worden, want naar verluidt zal de 90-jarige James Earl Jones opnieuw zijn stem verlenen aan het legendarische karakter.

Wie is de tegenstander van Darth Vader?

Uiteraard moet Darth Vader in de serie ook een tegenhanger krijgen. Volgens bronnen zal daarvoor Doctor Aphra in de serie gestopt worden, een personage dat al eerder een eigen comic-serie heeft gekregen. Dit karakter zal onder leiding van Darth Vader zelf staan, maar ondertussen de ondergang van de Sith plannen. Aphra zal daarmee een grijs karakter worden, iemand die tussen de good en bad side zit.
Vooralsnog zou er bij Disney alleen gepraat worden over de serie, want er is nog geen groen licht gegeven. Ons zou het alleen niks verbazen als de show er uiteindelijk zal komen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties