Update - ING storing zorgt voor veel problemen

News
woensdag, 20 april 2022 om 10:28
Als je vandaag geld wil overmaken of met smart wacht op geld van iemand anders, dan zou je mogelijk even geduld moeten hebben. Door een storing bij de ING lijkt het momenteel namelijk niet mogelijk om overboekingen te maken.

Update - Weer veel problemen bij ING

Na de storing van gisteren lijkt ING nu opnieuw te kampen met technische problemen. Bij Allestoringen.nl komen nu namelijk enorm veel meldingen binnen over een storing bij de Nederlandse bank. Opnieuw gaan veel klachten over problemen met betalingen. Hopelijk weet de ING snel alle problemen op te lossen.

Origineel bericht

Internetbankieren is voor velen een zegen. Het betekent dat je niet meer naar de bank hoeft om je bankzaken te regelen. Helemaal nu er bijna geen fysieke filialen meer te vinden zijn in veel plaatsen. Maar met een digitaal proces komt natuurlijk ook het probleem kijken dat een storing of ander technisch probleem roet in het eten kan gooien. En dat lijkt nu precies aan de hand te zijn bij de ING.
Volgens Allestoringen.nl kampt de Nederlandse bank namelijk met een storing. De meeste meldingen gaan over problemen met overboekingen, maar er zijn ook klanten die zeggen dat ze momenteel niet kunnen inloggen op de app van de ING. Daardoor wordt het al helemaal onmogelijk gemaakt om overboekingen te maken, maar ook om je saldo te checken.

Wanneer is de ING storing opgelost?

De storing bij de ING is dus knap lastig en het zou dan ook fijn zijn als de problemen zo snel mogelijk zijn opgelost. Op het Twitter-kanaal van ING geeft de bank aan er een probleem is met betaalverzoeken. Er wordt aan het probleem gewerkt, maar het is niet duidelijk wanneer de storing is opgelost. Het is te hopen dat dat zo snel mogelijk is, zodat iedereen weer zijn of haar bankzaken kan regelen via de ING.
Dit bericht is bijgewerkt op 20 april 2022.

Populair Nieuws

Laatste Reacties