Hier kun je goedkoop Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 pre-orderen

News
zaterdag, 07 oktober 2023 om 11:00
metal gear solidf1688133706
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 komt er aan dit najaar. De nieuwe verzameling van de geliefde Konami-games staat voor 24 oktober op de planning. Wil je er zeker van zijn dat je de game fysiek op de mat hebt op releasedag? Dan kun je hier goedkoop Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 pre-orderen om niet onnodig te veel uit te geven.
Tal van winkels verkopen Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 alvast voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en Nintendo Switch, ondanks het feit dat de game pas eind oktober verschijnt. Momenteel zijn er een aantal plekken waar je voor de game op console minder hoeft te betalen dan de lanceringsprijs. De goedkoopste opties hebben we hieronder voor je op een rijtje.
In Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 zitten de eerste twee Metal Gear-titels en natuurlijk de eerste drie Metal Gear Solid-games. Het begin van de reeks die door Hideo Kojima is groot gemaakt zit dan ook in een handige bundel verpakt, terwijl ook nog een aantal extra's in het pakket te vinden zijn, waaronder een aantal digitale boeken.
Ga jij Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 halen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws

Laatste Reacties