Heeft Pedro Pascal grote rol te pakken in Gladiator 2?

News
dinsdag, 02 mei 2023 om 10:30
Het lijkt erop dat Pedro Pascal het volgende grote project op zijn naam kan schrijven. Volgens Deadline heeft de acteur namelijk een rol te pakken in Gladiator 2.
Het heeft een lange tijd geduurd voordat hij echt doorbrak, maar Pedro Pascal is momenteel één van de meest gewilde acteurs in Hollywood. In korte tijd is hij gegaan van onbekende naam naar een acteur met iconische (hoofd)rollen in Game of Thrones, Narcos, The Mandalorian en The Last of Us.
Daar kan de acteur nu nog een grote rol bij schrijven, volgens Deadline. De publicatie meldt namelijk dat Pascal in de laatste onderhandelingsfase is voor Gladiator 2, de nieuwe film van regisseur Ridley Scott.
Het zal een druk schema gaan worden voor Pascal, die ook zal verschijnen in het tweede seizoen van The Last of Us en het volgende seizoen van The Mandalorian - en eventueel andere Star Wars-projecten.

Welke rol speelt Pedro Pascal?

Volgens Deadline is het nog niet bekend welke rol de acteur precies gaat spelen. Het is voor een groot gedeelte van de cast nog onduidelijk welk personage ze vertolken, op Paul Mescal na. Hij zal Lucius spelen, de zoon van Lucilla uit het eerste deel. Connie Nielsen zal opnieuw de rol van Lucilla op zich nemen.
Naast Pascal, Mescal en Nielsen zijn ook Barry Keoghan, Joseph Quinn en Denzel Washington bevestigd voor de film. Waar Gladiator 2 precies over gaat is nog niet bekend.