Grote update en DLC op komst voor The Elder Scrolls Online

News
maandag, 13 juli 2020 om 13:00
rsz the elder scrolls online greymoor vampire knightf1585327116
Het Dark Heart of Skyrim seizoen voor The Elder Scrolls Online is nog niet voorbij met de release van Greymoor. Er komt namelijk nieuwe DLC en een grote update aan voor de populaire MMO.
Het verhaal in West-Skyrim is nog zeker niet ten einde na de Greymoor uitbreiding. De DLC pack genaamd Stonethorn zal door middel van twee nieuwe dungeons het verhaal uitbreiden. In Castle Thorn is de machtige Lady Thorn bezig om een leger aan vampieren om te bouwen. Een goed idee dus om daar een stokje voor te steken, maar spelers moeten in het kasteel wel afrekenen met hordes aan dorstige vijanden.
De tweede dungeon is Stone Garden. De naam refereert naar een geheim lab, dat diep gelegen is in de grotten van Blackreach. Onder de grond is de alchemist Arkasis bezig met duistere plannen en bizarre creaties. Bereid je voor op alles, want je weet maar nooit wat er op je te wachten staat in Stone Garden.

Verbeterde balans na Update 27

Tegelijkertijd met de Stonethorn DLC zal ook Update 27 lanceren voor The Elder Scrolls Online. Deze grote patch zal opnieuw een aantal verbeteringen aanbrengen aan de performance van de game en wordt er gewerkt aan de balans. Zo zullen bepaalde item sets worden versterkt of verzwakt, de laadtijden worden verkort en er zullen minder framedrops zijn.
De Stonethorn DLC zal uitkomen voor PC, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend, maar de DLC en Update 27 staan gepland om uit te komen ergens in augustus.

Populair Nieuws